Casmiran uskomaton matka 

Casmira on taivaltanut uskomattoman hienon matkan läpi FITFARMin Superdieetti®- ja Bikini Challenge® -valmennuksien. Hän havahtui tilanteeseen kun painoa oli jäänyt raskaudesta +27kiloa ja olo oli väsynyt ja masentunut. Lue hänen koko tarinansa ja katso kaiken kertovat muutoskuvat 40 kiloa kevyemmästä Casmirasta!

Casmira esittelee tuloksiaan ja kertoo kokemuksiaan FITFARMin verkkovalmennuksesta.

Casmira osallistui FITFARMin verkkovalmennukseen. Hän esittelee mahtavia tuloksiaan ja kertoo kokemuksistaan.

Casmiran huikea muutos FITFARMin valmennusten jälkeen.

"Heipat kaikille! Aloitan tarinani kertomalla hiukan itsestäni ja taustoistani ja siitä kuinka FitFarm tuli minulle tutuksi. Olen 26 vuotias nainen, tarjoilen työkseni ja minulla on kohta 10 kk vanha poika. Sairastan myös harvinaista tautia, joka on verrattavissa riisitautiin ja luusto on siis heikempi kun muilla. Jalkani leikattiin 2005 ja polvissani on ihan kiva määrä metallia, sairaudesta johtuen tai ei,who knows, olen myös vain 147 cm pitkä. Lääkärit ovat koko pienen ikäni valittaneet ylipainosta, enkä oikein edes muista milloin oon oikeesti ollut normaalipainoinen, laiha, hyvinvoiva ennen tätä päivää. Kaikki rasva,läski ja ihra oli kerääntynyt lähinnä peppuun ja keskivartaloon. Paino rasitti myös kovasti jalkoja jotka olivat leikattu. Tykkäsin myös ihan siitä asti kun 18 vuotta tuli täyteen drinksutella ja mättää luukusta sisään ihan mitä vaan, karkit ja sipsit ja tietty burgerimestat kuuluivat arkeen.

Sain hetkellisen kipinän juuri ennen kun tuli tieto raskaudesta ja olinkin karistanut n.10 kiloa ystävän yllyttämänä. Kuitenkin annoin kaiken sen mennä metsään, koska raskaus, ja silloinhan tietenkin saa mättää kahden edestä. Olin väsynyt, masentunut ja vihainen oikeestaan koko kesän 2014, ja raskaudesta hankinkin itselleni +27 kg lisää. Siinä kirjaimellisesti mentiin pyörimällä eteenpäin.Kun poikamme syntyi, neuvolassa ja omalla lääkärillä kehotettiin tekemään asialle jotain, herkuttelin kuitenkin nyt sitten sen takia koska palkitsin itseni tästä kaikesta.

Yhtenä iltana sitten pyöri FitFarmin mainokset telkussa, ja Jutta ja superdieetti ohjelmaa katsellessa muffinsi toisessa kädessä,kaukosäädin toisessa; se iski..painan lähemmäs 100 kiloa! Tajusin että nyt on OIKEESTI tehtävä jotain. Aluksi soitin yhdelle ystävälleni joka on tehnyt hurjan elämäntapamuutoksen ja kysyin apua. Hän ohjasi mut alkuun ja kerroin hänelle aikeistani ottaa FitFarmilta nettivalmennus. Hän osasi ohjata mua salilla oikeeseen suuntaan ja neuvoi kaikessa muussakin.

Superdieetin avulla multa karisi noin 16 kiloa, ja pääsin alkuun. Avomieheni on ollut myös suuri apu, hän auttaa hoitamaan lasta kun kävin/käyn salilla, samoin kummit ja mummit. Superdieetti käynnisti mussa ihan uuden vaihteen. Jatkoin siitä Bkini Challengeen ja paketti alkoi ns tiivistyä ja lihaksetkin alkoi ilmoitella itsestään. Oikeestaan hankalimmat vaiheet oli joka dieetin alussa ennen kuin tietysti kroppa tottui uuteen ruokavalioon ja vatsalaukku pienentyi. Olin löytänyt jotain ihanaa, hyvän olon ja terveellisen elämän.

Bikini Challenge nettivalmennuksessa oli mahdollista päästä tapaamaan muita tyttöjä samasta valkusta ja itse herra Bull Mentulaa. Itse en ikinä ollut miettinyt mitään kisalavoja,enkä tiennyt fitneksestä lajina oikein mitään. Menin silti koska ajattelin että ehkä tää tuo jonkinlaista motivaatiota lisää. No, siinähän kävi vielä vähän paremmin. Kävin näyttämässä itteeni Mentulalle ja yllätyin täysin kun hän sanoi että todellakin ois ainesta kisata Bodyfitneksessä. Ihmettelin ja jäinkin vähän suu auki. Laji missä mun pituus ei haittaa, sille on jopa oma sarja, laji jossa voisin oikeesti pärjätä ja kaiken lisäksi laji jossa tulokset näkyy, maaliin pääsee tekemällä sitä mitä rakastan: treenaamalla. Mietin hetken koska kauempaa ei tarvinnut mitä teen nyt kun nettivalmennus oli taas ohi, FitFarm oli ollut suuri apu ja tuki mulle.

Päätin ottaa itselleni vuosivalmennuksen, pyysin taustatietokaavakkeet ja kerroin tavoitteistani ja halustani kisata. Mut otettiin vakavasti niin kuin halusinkin ja PT.ksi valittiin Jouni Puhakka. Sovittiin että eka vuosi mennään lihaksia kasvatellessa ja kisavalmennukseen siirryn kun aika koittaa. Tuntuu että tää on elämäni parasta aikaa! Jaksan poikani kanssa paremmin, enkä ole enää onneton läski. Sitä olin ennen, kauniimmin sitä ei voi sanoa. Muut siihen muutokseen ei tarvittu kun päätös,tukiverkosto ja FitFarm. -40 kg, 8kk… verta,hikee ja kyyneleitä, mutta tässä mä oon nyt, onnellisempana kuin ikinä! KIITOS. Mikään muu mahti ei nosta sitä sun äässiä sieltä sohvalta kuin sinä itse !"

Tämä tarina jos mikä inspiroi! Käy katsomassa seuraavat Superdieetti®- ja Bikini Challenge® -valmennuksien lähdöt ja lähde mukaan. Haluatko maksaa liikuntaeduilla?