Rebekka päätti toukokuussa 2019 että nyt on tehtävä jotain. Hän lähti ensin mukaan FitBelfie® & Core -valmennukseen ja jatkoi sitten suosittuun Bikini Challenge® -valmennukseen. Lue Rebekan tarina ja katso hänen upeat muutoskuvat!

"Hei,

Toukokuussa 2019 päätin, että nyt on tehtävä jotain. Halusin takaisin oman vartaloni ja hyvän olon. Kahden raskauden ja synnytyksen myötä vartaloni muuttui, olosta tuli raskas sekä fyysisesti että henkisesti. 

Mieheni heitto piukemmista pakaroista sai minut miettimään omaa jaksamista ja hyvinvointia. Päätin hypätä mukaan toukokuussa FitBelfie & Core -valmennukseen sillä ajatuksella, että saisin itseni ruotuun ja takaisin salille pitkän tauon jälkeen. 

Rebekan ennen ja jälkeen muutoskuvat. Rebekka osallistui FitFarmin Bikini Challenge valmennukseen.

Rebekan muutoskuvat ennen ja jälkeen FitFarmin valmennuksia. Rebekka osallistui Fitbelfie & core - ja Bikini Challenge -valmennuksiin.

Rebekan muutoskuvat edestä. Rebekka osallistui Fitfarmin FitBelfie & Core ja Bikini Challenge -valmennuksiin.

Valmennuksen aikana sain motivoitua itseni salille saaden uuden innon liikuntaan. Kaikkia treenejä en kerennyt tekemään, mutta päätin etten siitä ala itseäni piiskaamaan. Ajattelin, että jokainen liike ja salille lähtö oli plussaa vaikka vain 20min pyrähdys. Yritin samalla syödä fiksummin ja vähensin herkkuja. 

Valmennus loppui kauhean nopeasti ja pidin kovasti Sadun tyylistä valmentaa, joten halusin ottaa seuraavan haasteen vastaan ja hyppäsin elokuussa mukaan Bikini Challenge -valmennukseen

BC:n alussa ajattelin aluksi vain ulkonäköä ja miten kovin halusin painon, joka oli ennen lapsia. Ajattelin myös etten varmaan ikinä saisi itselleni pienempiä reisiä. Mutta nyt 10 viikon jälkeen painoa on pudonnut 6kg ja toukokuusta lähtien 11kg. Kiinteytymistä on tapahtunut paljon ja olen saanut myös reisiin naisellista muotoa, senttejä on lähtenyt yli 20cm ympäri vartaloa. Vaatekokoni on pienentynyt kahdella.

Tärkeintä kuitenkin tämän 10 viikon aikana on ollut henkinen muutos, josta miehenikin mainitsi. Olen saanut itsevarmuuden takaisin, nukun paremmin, selkäkivut ovat loppuneet ja mikä parasta olen oppinut olemaan itselleni sekä vartalolleni armollinen antaen sille aikaa palautua. 

Arvostan vartaloani, koska se on saanut paljon aikaan ja yhdessä teemme vielä ihmeitä, uskon pystyväni mihin vain kun luotan itseeni. Näiden viikkojen aikana olen oppinut myös arvostamaan itseäni ja omaa hyvinvointiani. Koen, että äidin hyvinvointi on koko perheen etu. 

Sadun luotsaamasta Bikini Challengestä on tullut minulle elämäntapa, jonka mukana haluan kulkea. Yhteisön tuki ja tsempit ovat olleet arvokkaita. 

Kiitos Satu ja BC perhe!

- Rebekka"

Lue lisää FitBelfie® & Core ja Bikini Challenge® -valmennuksista ja lähde sinäkin mukaan! Meidän kanssa onnistut!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?