Laura sai lisää energiaa ja itsevarmuutta Superdieetti®-valmennuksesta

Laura lähti Superdieetti®-valmennukseen mukaan pudotettuaan painoaan jo itsenäisesti, mutta tarvitsi ammattilaisten apua painon jämähdettyä paikoilleen. Hän onnistui urakassaan hienosti ja on nyt paljon virkeämpi, sekä muutoksen myötä itsevarmuus on kasvanut!

FITFARMin Superdieetti®-valmennuksessa mukana ollut Laura poseeraa ja esittelee muutoksiaan sivusta ja takaa päin katsottuna.


"Olen Laura 31-vuotias sairaanhoitaja, perheeseeni kuuluu aviomies sekä 4v ja 2v lapset. Kiloja on kertynyt hiljalleen vuosien ja raskauksien myötä ja nyt oli muutoksen aika. Lokakuussa 2013 painoin 81kg ja syömällä säännöllisesti sain painoni putoamaan 67,4kg asti itsenäisesti. Sen jälkeen paino vain jämähti paikoilleen. Halusin kuitenkin lisää muutosta ja koska joskus olen ollut GoFatGo dieetillä ja totesin, että minulle sopii hyvin tuollainen tarkka ja selkeä dieetti. Päätin kokeilla FitFarmin superdieettiä, johon sain inspiraation puolen vuoden superdieetti ohjelmasta telkkarista.

Lähtöpainoni oli siis tuo 67,4kg ja nyt painoni on pudonnut 61,3kg, eli dieetin aikana lähti 6,1kg. Pituutta minulla on 165cm. Olen noudattanut ohjeita prikulleen, eikä lipsumisia ole tullut. Joitain treenejä on jäänyt tekemättä, mutta silti olen erittäin tyytyväinen saavutuksiini. Eron huomaan olossani virkeytenä ja itseluottamukseni on kasvanut paljon. Jatkoin vielä SD Extraan, jotta muutos olisi enemmänkin elämäntapamuutos eikä niinkään dieetti.Nyt extraa takana niin sanottu väliviikko ja kaksi päivää ja tällä hetkellä painan 59,5kg.

Haluan kiittää FitFarmin tiimiä, olette mahtavia kun jaksatte vastailla kaikenmaailman kysymyksiimme. Lisäksi suurin kiitos kuuluu miehelleni, joka on auttanut ruokien valmistuksissa, ollut päivittäin enemmän lasten kanssa, jotta olen päässyt treenaamaan ja niinä hetkinä kun en ole jaksanut lähteä lenkille, niin hän on kysynyt, että nytkö meinaat antaa periksi, laita lenkkarit jalkaan vaan!"

Laura oli mukana Superdieetti®-valmennuksessa. Jos inspiroiduit Lauran muutoksesta, käy lukemassa lisää valmennuksesta!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?