Nora & FITMAMA®-verkkovalmennus

Nora halusi parempaan kuntoon raskauden jälkeen ja päätti lähteä mukaan FITMAMA®-valmennukseen. Hän toivoi saavansa valmennuksesta apua väsymykseen, lihasmassan kasvattamiseen ja kropan kiinteytymiseen. Miten valmennusjakso sujui ja mitä mieltä Nora oli valmennuksesta? Jatka lukemista!

Noran kokemuksia ja muutoskuvat FITMAMA®-valmennuksesta

Miksi lähdit mukaan valmennukseen? 

"Lähdin mukaan Fitfarmin valmennukseen, sillä halusin parempaan kuntoon synnytyksen jälkeen. Tahdoin vatsanseudusta ja lantion alueelta ylimääräistä pois ja lisää lihasta. Lisäksi tahdoin saada muutosta väsymykseen, imetyksen ruokavalio ohjausta ja saada liikunnasta elämäntapa."

Mikä oli lähtötilanteesi? 

"Tuntui, että energiat oli hukassa ja mitään ei jaksa, vaikka vauvan kanssa yöt nukuttu melko hyvin alusta asti."

Mitkä odotukset sinulla oli valmennuksesta?

"Odotin valmennukselta arkeen sopivia, helppoja treeni ohjeita, joilla saisin toivomaa tulosta."

Miten kiireisen arjen ja valmennuksen treenien ja ruokavalion yhdistäminen sujui?

"Treeniä pystyi hyvin toteuttamaan vauva arjessa. Vaunulenkit oli helppo toteuttaa aamuisin vauvan rytmien mukaisesti. Myös Circuit treenejä oli kiva tehdä yhdessä vauvan kanssa. Treenejä oli mukava tehdä ja ne innosti lähtemään aina uudelleen. 

Imetys ruokavaliossa punnitsin alkuun ruokaa, jonka jälkeen oppisin pian itse arvioimaan oikeat määrät. Annosmäärät tuntuivat aluksi isoilta, mutta äkkiä tähän kroppa tottui ja energiaa oli hyvin koko päivälle."

Noran kokemuksia FITMAMA®-valmennuksesta ja ennen ja jälkeen kuvat.

Kenelle suosittelisit FITMAMA®-valmennusta?

"Suosittelen Fitmama valmennusta kaikille äideille, jotka haluavat parempaan kuntoon, parempaa vointia, lisä energiaa ja ylimääräisistä kiloista eroon. Loistava valmennus ja ammattilaiset tukena!

Fitmama oli aivan loistava. Pääsin synnytyksen jälkeen nopeilla tuloksilla parempaan kuntoon ja se energian määrä vaunulenkkien jälkee. Wow! 😲 Pömppä maha, lantio kapeni huomattavasti. Imetysruokavaliolla oli myös iso merkitys. Suosittelen ehdottomasti kaikille. 

Aloituspaino oli 50,9 kg, loppupaino 48,7 kg -4 cm lähti vyötäröltä. 😍

- Nora"

FITMAMA® on suunniteltu raskaanaoleville, synnyttäneille ja imettäville äideille. Valmennus auttaa kiinteyttämään vartaloa, lisäämään energiaa ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutustu valmennukseen ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?