Minna osallistui FITFARMin Bikini Challenge® -verkkovalmennukseen ja sai upeita tuloksia. Katso hänen onnistujakuvat ja lue hänen kokemuksiaan valmennuksesta!

"Moi! Tässä minun pieni tarina viimeisimmästä BC:sta. Viime kevät ja syksy olivat melko raskaat niinkuin varmaan monelle muullekin. Peilistä katsoi väsähtänyt minä, joka kaipasi ryhtiä olemukseensa ja tekemisiinsä. Itsekseen treenailussa olin alkanut lepsuilemaan ja syöminenkin suistunut raiteilta.

Facebookissa Fitfarm mainosti uusia valmentajia BC:ssa (olen ollut mukana ihan ensimmäisessä Super dieetissä sekä BC:ssä 2018) Kiinnostuin ja halusin mukaan. Ensimmäiseen Harrin ja Jessican luotsaamaan valmennukseen en päässyt, sillä edessä häämötti leikkaus. Päätin, että seuraavaan lähden mukaan, vaikka toipilas vielä olen ja kyllä kannatti. Olen niin iloinen matkastani tässä valmennuksessa. Valmennus on tuntunut juuri minulle tehdyltä. Ohjeet treeneihin ja ruokavalioihin ovat olleet hyvät, kerrassaan loistavat. Kysymyksiin/ongelmiin olen saanut apua ja valmennusta olen saanut tehdä just minulle räätälöidyllä tavalla. Kiitos tästä Harrille ja Jessicalle.

Tulosta tuli ja olen niihin todella tyytyväinen. Peilistä katsoo virkeämpi minä, joka voi huomattavasti paremmin kuin viime syksynä. Boonuksena paino tippui 7 kiloa, vyötäröltä katosi 10, takapuolesta 5, käsivarsista 4 ja reisistä 2 senttiä.

Matka jatkuu seuraavassa BC:ssa joka näyttää vieläkin paremmalta. Kiitos ❤️"

Minna osallistui täysin uudistuneeseen Bikini Challenge® -valmennukseen, joka on kaikille treenaamisesta kiinnostuneille naisille suunnattu verkkovalmennus. Katso seuraava Bikini Challenge® -lähtö ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?