Marja osallistui FITFARMin KETO49-valmennukseen ja saavutti huikeita tuloksia.

Marjan muutoskuvat ennen ja jälkeen FITFARMin KETO49®-dieetin.

Marjan muutoskuvat ennen ja jälkeen FITFARMin KETO49®-ketodieetin.

"Olen 167cm pitkä, 28-vuotias nainen. 2018 syksyllä synnytin esikoiseni. Ennen raskautta oli jo kertynyt muutama kilo ylimääräistä, mutta raskauden aikana kertyi reilusti lisää. Kuukausi synnytyksen jälkeen painoin 89 kg. 

Marraskuun lopussa 2018 aloitin Fitfarmin FitMama-valmennuksen, josta sain tehostartin laihdutukselle. Sen jälkeisen vuoden aikana laihdutin 20kg. Viimeiset ylimääräiset kilot eivät kuitenkaan millään tahtoneet lähteä. Sitten kiinnostuin ketoilusta ja tutkittuani aihetta tarkemmin, päätin kokeilla Fitfarmin Keto49. Olin hämmästynyt, miten tehokas valmennus todella oli. Dieetin aikana laihdutin 7,5kg ja olen nyt tavoitepainossani! Senttejä Keto49 aikana lähti seuraavasti: Rinnanympärys: -9cm, vyötärö -7cm, lantio -9cm ja reisi -6cm. 

Yhteensä siis kahden teidän valmennuksen jälkeen 1,5 vuoden aikana tulokset ovat seuraavat:

  • Paino -30kg (eli painan nyt 59 kg)
  • Vyötärö: -19cm
  • Lantio: -19cm

Olen todella kiitollinen teille näistä valmennuksista (Saila on ollut älyttömän ihana ja sopivan tiukka tsemppari tämän Keto49 aikana). Valmennuksissa on selkeät ohjeet, mukaan voi lähteä pienellä kynnyksellä ja tuloksiin olen ollut todella tyytyväinen!

Lisäksi mainittakoon, että näihin tuloksiin olen päässyt pelkästään arkiliikunnalla ja kotijumpalla painojen kanssa, en ole kertaakaan käynyt salilla, koska se vain ei toistaiseksi ole minun juttu (kävelyä päivittäin vaunujen ja koiran kanssa, FitMama dieetin aikana tein n. 5krt/viikossa siihen kuuluvat vaunulenkit ja kotijumpat. Myöskin nyt Keto49 aikana olen tehnyt kävelylenkkejä ja pari kotijumppaa/viikko).

Lisäksi oli hauskaa, kun tämä Keto49 valmennus alkoi 24.2., eli juuri samana päivänä kun aloitin uudessa työpaikassa. Sanottiin, että Keto49 ei sovellu samanaikaisesti, jos elämässä on muuta stressiä, niin päätin sitten että en stressaa uuden työn aloittamisesta! :) Kiitos vielä ja munarikasta pääsiäistä!

T. Marja."

Marja osallistui suosittulle KETO49®-ketodieetille. Onko kesäkunto kiikarissa? Lähde mukaan KETO49®-valmennukseen ja saavuta tuloksia ketogeenisella ruokavaliolla. Haluatko maksaa liikuntaeduilla?