Asiakkaan muutoskuvat ennen ja jälkeen FITFARMin KETO49-valmennuksen.

FITFARMin KETO49 valmennuksessa mukana olleen asiakkaan ennen ja jälkeen kuva sivusta.

KETO49-valmennuksessa mukana ollut asiakas ja hänen ennen ja jälkeen kuvansa.

“Tässä mun 7 viikon muutos. Lähtöpaino 66.7kg ja loppupaino 60.6kg. Pituutta 170cm. Senttejä en mittaillut mutta kuvat kertoo kaiken. Homma hoidettiin pääasiassa täysin ilman liikuntaa, vasta viimeisen viikon olen saanut itseni ulos ja lenkille.

Taustalla (2015-2017) mulla ennen noita ylempiä kuvia oli usean vuoden jäätävä stressi, joku sairasti vakavasti meidän perheessä kokoajan. Ensin pojalta löytyi neurologinen sairaus, silloiselta aviomieheltä leikattava aivokasvain, itse sairastuin masennukseen ja kroonistunut vaikeahoitoinen migreeni ja hortonin neuralgia vei kaiket voimat. Tämä kaikki tapahtui 1.5v sisällä ja loppuun avioero. Kuihduin eron jälkeen 51 kiloiseksi luurangoksi, lihakset hävisi kuin tuhka tuuleen. Olin pelkkää nahkaa.

Sitten tapasin nykyisen mieheni alkuvuodesta 2018. Eiks ne sanoo että rakkaus lihottaa? Mulla se oli totaalinen yllätysraskaus (mun ei pitänyt olla edes mahdollista tulla raskaaks lääketieteellisten selvittelyjen mukaan). Vauva-arki alkoikin nostattamaan kiloja ylöspäin ja vaikka aina olen keikkunut normaalipainossa niin nyt kun lihakset oli kuihtunut nii ylimääräistä rasvaa oli ja paljon. 

Ikinä aiemmin mun ei ole ollut tarvetta laihduttaa ja ajatus rajatusta dieetistä tuntui ihan kamalalta. Mutta hitto, täähän oli niin helppoa. Vatsan arpien kiinnikekivut katosi kun vatsa jälleen pienentyi. Olo virkistyi ja päivät jaksaa paremmin vaikka kipu onkin kokoajan läsnä. Päänsärkyjen suhteen ei ole vielä tullut muutosta, mutta KETO365 on ostettu ja toiveissa on että jotain helpotusta sokerin jättäminen ja puhtaiden ruokien syöminen antaisi myös särkyjen suhteen. Josko ne kadonneet lihaksetkin alkaisi pikkuhiljaa kasvamaan kun jaksaa nyt itsekin nauttia liikunnasta jälleen.

Mulla myös iso pointti tässä on että vaikka on ollut dieettiä aloittaessa bmi:n mukaan normaalipainoinen niin silti voi olla sitä rasvaa ja pudotettavaa. Monesti hoikkana kuulee että eihän sulla ole pudotettavaa tai että mistä sä muka tiputat. Mutta kyllä musta noissa ylemmissä kuvissa näkyy se rasva mitä on ollut. Nyt voi jo sanoa että ei oo enää se "laiha läski" ja kun paino seuraavan kerran nousee se ei ole rasvaa vaan lihasta mikä kasvaa.”

Asiakas oli mukana suositussa KETO49®-valmennuksessa. Lähde sinäkin mukaan tavoittelemaan kevyempää oloa! Seuraava startti on 30.3.2020.Haluatko maksaa liikuntaeduilla?