"Oon Jenni 29 v. Kuntosaliharjoittelun aloitin elämäni ensimmäisen kerran 2014, pari kaveria ei uskonut, että jaksan muutamaa kk kauempaa, mistä sain lisää motivaatiota hommaan.

Pääsin parissa vuodessa tosi hyvään kuntoon. Sitten rupesin 2016 odottamaan kuopusta ja raskauden tuomien vaivojen vuoksi salihommat pikku hiljaa jäi ja jäi, kunnes muutama kk ennen laskettua aikaa oli supisteluja ja suositeltiin ottaan vaan kevyesti reenejä. Noh, kun mä oon tämmönen, että mitään ei voi tehdä puoliteholla niin salitouhut jäi. Aattelin että jatkan sitten tytön syntymän jälkeen. Mutta tytön synnyttyä ei salille enää palattukaan samantien, ei vaan saanut aikaiseksi. Söin huonosti, enkä juurikaan liikkunut muuta kuin pakolliset koiranulkoilutukset. Muuten aika kuluikin kotona vauvahattaroissa.

Helmikuussa 2018 kattelin vanhoja kuvia itsestäni mutta peilistä katsoi langanlaiha ja lihakseton, harmaa muija, jolloin tuli fiilis, että mitä mulle on oikein tapahtunut.

Siitä sitten rupesin laittaan pikku hiljaa ruokailua kuntoon ja parina päivänä viikossa kävin salilla ja tein vähän kävelylenkkiä. Pikku hiljaa alkoi salihommat kiinnostaa enemmän ja enemmän, mutta reenien suunnittelu tuntui pakkopullalta. Näin Facebookissa mainoksen että Fitbelfie&Core alkaa maaliskuussa. Olin ennenkin miettinyt siihen osallistumista koska hanuri ja core on aina ollu mun heikoin alue. Pakaran kunnollinen hermotus ei vaan oo onnistunut. Joten päätin että tolla startataan, ja lähdin mukaan. Päiväkään en kadu ostoa. Tää valmennus on ollu mulle just oikee startti!

Oma peilikuva motivoi hirveesti mutta kaikista eniten muiden muutoskuvat!  Siksi laitoin omani, jos vaikka onnistuisin motivoimaan jotakuta toista mun kuvilla!

Kiitos huikealle FitFarmin porukalle! Tuun varmasti jatkamaan FitFarmin valmennusten parissa! ☺️

-Jenni-"

Jenni osallistui FitBelfie®-valmennukseen!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?