Raskauskilojen pudottamiseen apua verkkovalmennuksesta

Niina lähti matkaamme keväällä 2020 aloittaessaan SPORT™-valmennuksessa.

"Olin ensimmäisen kerran mukana Sport-valmennuksessa keväästä 2020 saman vuoden loppuun saakka. Syksyllä tulin raskaaksi ja päätin pitää pienen tauon valmennuksesta, mutta tiesin palaavani valmennukseen synnytyksen jälkeen. Synnytin kolmannen lapsemme toukokuussa 2021 ja aloitin kesän aikana jälleen Sport-valmennuksessa (sitä ennen tein yhden FitMaman keskittyen syömiseen ja palautumiseen). Raskauksien aikana on minulle aina tullut 20-25kg painoa ja 20kg tuli tälläkin kerralla."

SPORT™on yksi suosituimmista valmennuksistamme, joka yllättää osallistujansa niin monipuolisuudellaan kuin henkilökohtaisuudellaankin. Lisäksi Sportin yhteishenki ja valmentajan asiantuntemus ovat vailla vertaansa! Nämä asiat saivat myös Niinan palaamaan valmennukseen takaisin.

"Sportin aloitin ruokavaliolla ja otin mukaan kotitreenit ja salitreenit, kun ne hyvältä tuntuivat ja kun niihin sain fyssarin luvan. Valmentaja on myös huippu ja osaava, joten tänne oli helppo palata raskauden ja synnytyksen jälkeen. Sport-valmennuksessa on loistava ja asiantunteva valmentaja ja ryhmässä loistava yhteishenki. Parasta on, että tästä on mahdollista tehdä jokaiselle omanlainen ja jokaiselle sopiva, henkilökohtainen valmennus, sillä vaihtoehtoja ja toteutustapoja on useita erilaisia."

Oli tavoitteenasi sitten kunnon kohottaminen, ruokailutottumusten uusiksi laittaminen tai ulkonäön muokkaaminen, tämä valmennus antaa avaimet tavoitteesi saavuttamiseksi. Myös Niina saavutti huikeita tuloksia SPORT-valmennuksen avulla.

Niinan ennen ja jälkeen -kuvat, joista näkee hänen huikean muutoksen SPORT-valmennuksen avulla

"Nyt hieman vajaa vuosi myöhemmin (Sport-valmennuksien alusta katsottuna hieman vajaa vuosi tai noin vuosi) katsoin, mitä tuloksia olen saanut aikaan ja muutos on huima ja mieluinen."

Niinan ennen ja jälkeen -kuvat, joista näkee, miten huikean muutoksen hän on saavuttanut SPORT-valmennuksen avulla.

"Keskivartalon palautuminen on vielä vähän kesken ja se hakee vahvuuttaan, mutta muilta osin olen jopa paremmassa kunnossa kuin ennen raskautta. Kiitos loistavista valmennuksista!"

Kiitos Niina, että jaoit tarinasi, muutoksesi on aivan upea!

Lähde sinäkin mukaan SPORT™-valmennukseen saavuttamaan treenitavoitteesi!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?