Stressitöntä painonpudotusta ketogeenisen ruokavalion avulla

Asiakkaamme oli ollut jo pitkään kiinnostunut ketogeenisesta ruokavaliosta ja halunnut kokeilla sitä. Eipä aikaakaan kun hän hänen eteensä tuli KETO49®-mainos ja hän päätti lähteä kokeilemaan ketoilua! 

"Hei! Aloitin painonpudotuksen syyskuun alussa kun somessa tuli vastaan mainos Keto49 valmennuksesta. Keto ruokavalio oli kiinnostanut minua jo jonkin aikaa ja päätin kokeilla ketoilua valmennuksen tuella."

KETO49®-valmennuksen ohjeita oli helppo noudattaa

KETO49®-valmennus perustuu ketogeeniseen ruokavalioon, joka on vähähiilihydraattinen ja rasvapitoinen ruokavalio. Kun hiilihydraatit vähennetään minimiin, elimistö menee ketoosiin ja tässä tilassa keho alkaa käyttämään sen omia rasvavarastoja energianlähteenä. Ketogeenista ruokavaliota täytyykin noudattaa tarkasti, jotta keho pysyy ketoosissa. 

Suuri rasvan määrä ja todella tiukka ja tarkka ruokavalio tekevät ketodieetistä monelle todella helpon noudattaa - tässä ruokavaliossa ei saa lipsua jos haluaa huikeita tuloksia!

Asiakkaan muutoskuvat ketodieetin ajalta. Hän sulatti 12cm vyötäröltä
Ketodieetillä mukana olleen asiakkaan muutoskuvat

Lue myös: Nestepaastot vaihtuivat aamusmoothieen

"Paino putosikin tosi mukavasti, ja ensimmäistä kertaa painon pudotus oli täysin stressitöntä. Ohjeiden noudattaminen oli helppoa ja Facebookin ryhmän ja valmentajan tuen avulla "vastuun" painon tippumisesta sai ulkoistaa.

Kun Keto49 loppui, halusin vielä lisätukea ja laajemmin ohjeita keto ruokavalion toteuttamiseen arjessa. Siksi ostin vielä Keto365. Nuo rahat ovat varmasti yksi fiksuimmista sijoituksistani, sillä tätä hyvän olon määrää ei voi mitata rahassa."

Tiukan ja tarkan ruokavalion noudattaminen palkittiin

KETO49®-dieetti on tehokas tapa polttaa rasvaa kehosta. Usein ketodieetillä nälkäkään ei vaivaa ja energiat ovat korkealla!

"Kokonaisuudessaan kiloja minulla on lähtenyt 14,6kg, josta puhdasta rasvaa lähes kymmenen kiloa!

  • Alkupaino: 90,4kg
  • Paino: keto365 jälkeen 75,8kg
  • Vyötärö: 72cm (-12cm)
  • Lantio: 95cm (-14cm)
  • Käsivarsi: 32,5cm (4cm)
  • Reisi: 54cm (-8,5cm)

Tästä matka jatkuu, iloinen ketoilija kiittää! :)"

Kiitos ihanalle asiakkaallemme tästä tarinasta! Jos sinuakin kiinnostaa ketogeenisen ruokavalion kokeileminen, kurkkaa seuraava KETO49®-lähtö ja lähde mukaan! 

Jos sinulla on perussairauksia, keskustelethan lääkärisi kanssa ennen ketodieetille lähtöä!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?