Syksy on perinteisesti Suomessa hilpeää aikaa - pimeyttä riittää aamusta iltaan ja aurinko käy taivaalla lähinnä vilkuttamassa ennen lähtöään. Ei siis ihme, että moni hautautuu viimeistään tässä vaiheessa talvea sohvan nurkkaan, pistää treenikamat naftaliiniin ja kaivelee ne sieltä uudelleen vasta kevätauringon sarastaessa.

Pimeys ja ankeus eivät kuitenkaan ole mikään este treenirutiinien säilyttämiselle ja liike on lääke myös kaamosankeuden suhteen. Mistä siis kaivaa motivaatio liikkeelle lähtöön?

Pyydä kaveri mukaan

  Pimeydessä on paljon kivempi tallustaa kaverin kanssa kuin yksin! Pyydä mukaan kaveri, joka kaipaa motivaatioboostia itsekin, tai lähde jonkun treenihullun kaverisi mukaan, jos tarvitset vetoapua.  Lenkille tai jumppaan tulee paljon helpommin lähdettyä, jos sovit siitä kaverisi kanssa etukäteen.

  Pariskunta juoksee ja kuuntelee musiikkia.

  Lue myös: Mitä vaakalukema kertoo sinusta?

  Liiku lasten kanssa

   Ota mallia lasten liikkumisesta! Lapset touhuavat kaikenlaista aamusta iltaan, joten oli lapset sitten omia tai lainattuja, nappaa heistä esimerkki ja ota liikunta leikin kannalta!

   Bailaa musiikin tahtiin

    Pistä napit korviin tai mankka muuten täysille ja treenaa lempimusiikkisi tahtiin. Anna pepun keinua ja heiluta käsiä äläkä mieti, näytätkö toopelta ja uskalla nauraa itsellesi.

    Kokeile uusia lajeja

     Lähde rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja. Miltä kuulostaisi aikuisten telinevoimistelu tai lattaritanssikurssi? Kun tartut reippaasti uusiin haasteisiin, saat tekemiseen uutta mielenkiintoa ja liikuttua tulee ihan huomaamatta.

     Lähde mukaan valmennukseen

     Valmennusten ruokavalio- ja treeniohjeita on helppo noudattaa ja monesti motivaatiokin pysyy korkeammalla kun sinulla on suunnitelma tietylle ajalle. Meillä on valmennuksia moneen lähtöön ja jos monipuolinen treenaaminen kiinnostaa, se onnistuu esimerkiksi Sport™ja Bikini Challenge®-valmennuksissa.      Haluatko maksaa liikuntaeduilla?