Asiakkaiden kokemuksia Fitbelfie® & Core -valmennuksesta

Pakaroiden ja keskivartalon treeniin keskittyvä FitBelfie® & Core -valmennus alkaa taas pian ja mikäpä muu kertoisi enemmän valmennuksesta kuin osallistujien palaute! Annetaan siis valmennettavien kertoa, millainen valmennus on kyseessä!

Potkua ja tehoa treeniin

"Vei treenit ihan uudelle tasolle! Vasta tämän jälkeen tajusin kuinka paljon itsestään saakin irti vaikka pahalta tuntuu. Ja tulosta tulee! Tämän jälkeen muukin treeni sai uutta potkua, kun tajusin, että oikeasti se on oma pää mikä on tahtia hidastanut. Loistava treeniohjelma!"

"Loistava ja vaihteleva treeniohjelma, varsinkin kun tykkää treenata kovaa. Itselleni joka kyllästyy helposti, oli mahtavaa kun uusia liikkeitä ja erikoistekniikoita oli mukana! Joka viikko päivityksiä. Suosittelen!"

"Lyhyessä ajassa saa jo tuloksia ja antaa lisää motivaatiota sellaisellekin jolle treeni on maistunut pakkopullalle."

"Kotona treenaus oli myös monipuolista ja tuotti tulosta, tykkäsin!" 

"Olen ollut monessa FitFarmin valmennuksessa mukana, mutta tämä oli/on ehdottomasti mielestäni paras! Motivoi ja tuloksia tuli!" 

"Loistava ja motivoiva treeniohjelma!!  Tuloksia näkyi sekä peilissä että voimatasoissa! Kaikista upeista FitFarmin valmennuksista tästä oon tykännyt eniten. Teki kipiää mutta oli hauskaa ja kannatti!!"

"Huippu valmennus! Peilistä näki, että tulosta tuli ja treenaaminen oli mielekästä koska ohjelmassa on vaihtelua ja erikoistekniikoita. Ohjeet tarkasti tallessa jotta saa tehdä uudestaan."

"Todellakin salitreenaamisen ihan uuteen ulottuvuuteen vienyt valmennus missä selkeästi huomasi myös aerobisen kunnon kehittyvän vauhdilla, kun pulssi käväisi usein treenin aikana lähes maximeissa. Tän valmennuksen johdosta ymmärsin myös sen miksi core pitää olla kunnossa, jos haluaa treenata alakroppaa kovaa."

"Kotitreenit oli tosi jees ja ohjeet oli tosi selkeät mutta sellainen fiilis jäi valmennuksesta kokonaisuutena että kotitreenaajat oli aika omillaan. Toki ymmärrän että valkulla on oma tekeminen ja tausta siellä salitreenaamisessa, mutta kun olisi kiva jos kotitreenaamista nostettaisiin esiin enemmän, voisitko puhua kotitreenaamisesta tai tehdä esimerkiksi ylimääräisiä videoita siitä? Mutta tyytyväinen olin, tämä tällaisena kehitysehdotuksena."

"Ihan mahtava valmennus! Vaikka treenit oli kovia niin myös tällainen ”ei niin taitava” salilla kävijä onnistui niiden kanssa. Tuloksia syntyi myös pääkopassa kun tajusi että kyllä pystyn minäkin."

Lue myös: 5 syytä miksi pakarat eivät kehity ja vatsapalat eivät tule esiin

FitBelfie® & Core -valmennus on erinomainen kokonaisuus

"Superhyvät treenit! Tosi hyvin suunniteltu kokonaisuus, rankkaa settiä mutta toimii. Vahva suositus!"

"Hyvä setti kokonaisuudessaan! Nyt ajattelin tehdä sen uudestaan. Liikkeet on nyt hallinnassa niin helpompi. Suosittelen lämpimästi."

"Erittäin tehokkaat ja haastavat treenit! Mutta tämän setin jälkeen tiesin, että selviän ihan minkälaisista salitreeneistä vaan! Suosittelen ihan kaikille, myös salikonkarit saavat varmasti tästä vaihtelua treeneihin. Tuloksia tuli, vaikka ehdin omista aikatauluista johtuen treenata vain 5 viikkoa."

"Vuosien takaisen polvileikkauksen jälkimainingeissa laiskistuneet takareidet ja pakarat heräsivät tämän valmennuksen myötä! Ihan mieletön fiilis! Erittäin lämmin suositus!"

"Tykkäsin. Riittävästi haastetta ja treenit muuttuivat joka viikko. Innolla kyttäsi aina torstai aamuna mitä oli seuraavalla viikolla luvassa. Itse tajusin kuitenkin tämän jälkeen, että söin aivan liian vähän treenimäärään nähden, joten varmaan jossain kohtaa tämä tulee vedettyä uudestaan kunnon ruokavalion kanssa. Tekniikkavideot oli tosi kätevät. Vahva suositus tälle!"

"Kymmenen vuoden salitreenin ja lukuisten ohjausten ja ohjelmien jälkeen, videot oli parhaita ohjauslaadultaan. Sain liki jokaiseen tuttuun liikkeeseen lisävinkkejä ja monia uusia huippuliikkeitä. Inhoan vatsalihastreeniä ja keskivartalon vahvistuminen ja kiinteytyminen tuli siinä sivussa."

"Tehokas ja tuloksellinen! Pakarat todella sai haluttua muotoa siinä määrin, ettei niitä olisi omiksi tunnistanut, elleivät olisi olleet minussa kiinni niin tiukasti - kirjaimellisesti! Treenit oli monipuolisia, muttei mitään sirkustemppuja. Ne haastoi kroppaa just sopivasti. Taidan ottaa jossain vaiheessa uusinnan."

"Tykkäsin tosi paljon treeniohjelmasta! Ohjausta oli tarpeeksi, tukea ryhmästä ja ennen kaikkea itse vapautui kaikesta suunnittelutyössä, joka oli todella tervetullutta itsenäisen pakerruksen jälkeen. Mulla on polvissa rasitusvammaa ja tämän treenin kanssa ei ollu mitään polvisärky ongelmia (jotka jatkui heti kun palasin omaan treeniin 6 viikon jälkeen)."

Lue lisää FitBelfie® & Core -valmennuksesta ja lähde mukaan!

 Haluatko maksaa liikuntaeduilla?