09.07.2015 3 min lukuaikaHei! Olen Ronja toukokuussa 25vuotta täyttävä nuori nainen.

Alkujärkytys tuli kun 25.12.2014 kävin vaa'alla. Painoa suloiset 114,8kg. Henki ei kulkenu ja oksetti kovasti kun näin lukeman. Olin taas se eloton ja persoonaton LÄSKI.

Olen 3vuotta sitten saanu kovan työn ja kalorilaskuria käyttäen painoa tiputettua, sillon oli alkulukemat huimat 116kg ja kun sain laihdutettua 94kg painoon itseni, vannotin ettei elämässä vaan enään tule tilannetta jolloin painan niin paljon. Ei vaan tule.

No, joulukuun lopussa se iski vasten kasvoja. Olin kivenheiton päästä siitä kammottavasta olomuodosta mitä olin 3vuotta sitten ollut Tunnemyllerrys kävi läpi pään ja kovaa, itseinho ja viha päällimmäisinä. Olen mestari keksimään tekosyitä, olen niin taitava siinä että itse uskon niihin. Mutta kun vaa'assa suloinen lukema tuijotti mua niin tekosyyt loppu kesken. En vaan enään keksiny mitään. Joulukuun loppuun yritin itse saada jotain rotia touhuun. Mutta huomasin taas syyllistyväni ruokien pois jättämiseen. Mikä johti siihen että keho ei jaksanu ja meni säästöliekille.

Näin Fitfarmin mainoksen Superdieetti Simplestä facebookissa. Innostun uusista asioista 150% mutta innostus lopahtaa yhtä nopeasti kun se alkaa. Mutta hei, tässä mun ei ole PAKKO tehdä mitään, ellen itse HALUA. Syön vaan tasan mitä paperissa lukee, tän on pakko olla hyvä keino. Läski laihtuu liikkumatta?

4.1 oli lukema 112,3kg. Töistä päästessä aloin tekemään eväitä klo 22:00. Mietin onkohan tämä eväitten teko sittenkään mun homma, kun takana 8-21 ja edessä 7-21. Ensimmäisten eväitten teossa oli miettimistä kun ei ollu mitenkään normaalia lajitella ruokia pussukoihin väsyneenä ja silmät ristissä.. Mutta sain ne tehtyä!5.1 Otettiin alusvaate kuva, hyi hitto.

Töissä en ollu ehtiny syömään oikeassa rytmissä, iltapala oli syömättä kun kotia pääsin. Vesi oli unohtunu tyystin. Kun pääsin töistä kotiin koin olevani todella nälkäinen, ennen vanhaan se oli hetki jolloin tyhjensin jääkaapin kertaheitolla. Hiilari hötöä, leipää, makaroonia... Soitin paniikkipuhelun äidille, joka muistutti juomisesta. Ja antoi vinkin juoda iso tuoppi vettä, ja sitten juoda vihreetä teetä iso kuppi. Huomasin äidin neuvon toimivan, hävisi päänsärky ja "näläntunne" mikä olikin vaan jano ja tulkitsin väärin.

Ensimmäinen viikko meni opetellessa miten kannattaa tehdä eväät, ettei tuhraannu aikaa liikaa. Mutta kun opin rytmin oli se osa arjen rutiinia yhtälailla kun hampaiden pesu tai muu!

Mulla on menny viikko 1, 2 ja 3 täysin hurmoksissa. Nukuin yöt hyvin, nousin aikaisin ylös ilman herätyskelloa ja olin hyvällä tuulella!? Kun työkaveri puhui hurjasta muutoksesta. Päätin ottaa uuden kuvan, kuvien välissä oli 3viikkoa3päivää. En ollu uskoa silmiäni mikä muutos tullu 3viikossa. Sain kuvista vielä enemmän intoa ja aloin sillon tällön käymään extra lenkeillä ja hoitokoiran kanssa tuli tehtyä aamuaerobisia reippaasti.Suurin yllätys matkan varrella on kuinka ongelmatonta ja helppoa tämä on. En ole kertaakaan repsahtanut, miten se voi olla mahdollista?? Yllättävää on myös ollut se ettei mua haittaa/ärsytä vaikka muut syö mun vierellä herkkuja.

Suurin ongelma dieetin aikana on "ystävien" suuret/pienet ongelmat. Mua ollaan monesti yritetty ylipuhua syömään/herkuttelemaan/ryyppäämään, "kyllähän sä yhden kerran voit/kauan sä saat syödä pelkkää raejuustoa/no kyllähän sä nyt voit edes salaattia ravintolassa syödä..." Ystävä piiri on karsiutunu pienemmäksi, kun osa ei kestä mun muutosta. Etten olekkaan enään se "läski-ystävä" kenen kanssa itse voi laihempana mennä hyvällä omallatunnolla ravintolaan.

Mutta hei, kuudes viikko on lopuillaan. Otin kuvan taas, en vielä usko näkemääni muutosta. Jotenka outoa miten tämä voi mennä näin helposti. Ensi viikolla on PT valmentajan kanssa treffit ja projekti jatkuu. Tiedän etten ole "vielä valmis" jatkamaan muutosta yksikseni. Tarvitsen projektiin Fitfarmin apua ja tukea.

Kuvien välissä on 5viikkoa4päivää ;)
13.2 painoin 100,5kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!ja selkeistä ohjeista!!

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ