Minnan kokemuksia Superdieetti®-valmennuksesta ja tuloksista

Ruuhkavuodet saivat Minnan painon kertymään 85 kiloon asti. Hän tiesi kuinka saa painon putoamaan erilaisilla soppakuureilla ja paastoilla, mutta aina kuurin jälkeen paino lähti taas nousemaan. Lue Minnan kokemukset Superdieetistä ja siitä kuinka hän sai apua FITFARMin valmennuksesta. 

Minnan kokemuksia ja ennen ja jälkeen muutoskuvat FITFARMin Superdieetti-verkkovalmennuksesta..

"Olen 41-vuotias kahden lapsen äiti. Koko ns. aikuisiän olen ollut jojo-laihduttaja. Laihdutuskeinoina ovat olleet kaikenlaiset soppakuurit, paastot ja muut ohjeet. Näillä keinoilla paino on kyllä pudonnut ja tiesin ja tiedän edelleen mitä pitää tehdä, jotta laihtuisi. Itsekuri on vaan puuttunut ja laihtumisen jälkeen paino on taas lähtenyt nousuun.

Elämän ruuhkavuodet; raskaudet, sairaudet ja vuorotyö, laihdutusyrityksistä huolimatta nostivat elopainoni 83-85 kiloon. Katsoessani itsestäni otettuja valokuvia päätin, että nyt pitää tapahtua jotakin tai terveys pettää lopullisesti.

FITFARMin Superdieetti-verkkovalmennuksen käynyt Minna esittelee upeita ennen ja jälkeen kuviaan takaa päin katsottuna.

Kesän 2014 kypsyttelin päätöstä osallistua FitFarmin SuperDieettiin. Aloitin valmennuksen 18.8. ja päivääkään en ole katunut. Paino lähti tippumaan 83 kilosta hurjalla vauhdilla alaspäin!! Pituutta minulla on 166 cm.

SD:n aikana hankalaa on ollut vuorotyötä tekevänä aikatauluttaa ruokailuja ja liikkumista, mutta jotakin olen ilmeisesti tehnyt kuitenkin oikein...paino on tippunut 11 kiloa. Perhe on ollut suurena tukena tässä projektissani. Kiitos heille!

FITFARMin Superdieetti-verkkovalmennuksen käynyt Minna kertoo kokemuksiaan ja esittelee ennen ja jälkeen kuviaan sivusta päin katsottuna.

Olen ylipainostani huolimatta aina pitänyt liikunnasta ja nyt nautin kovasti kun voin harrastaa sitä ilman nivel- ym. kipuja.

Olen harrastanut kuntonyrkkeilyä monta vuotta ja nyt sen ohella käyn salilla sekä olen aloittanut juoksemisen uudestaan, jota en ole voinut liikakilojen vuoksi harrastaa moneen vuoteen. Juoksulenkit ovat vielä melko lyhyitä, mutta luulen, että pikkuhiljaa jaksan juosta enemmän kun kilot tästä vielä tippuvat. Ja se tunne juoksulenkin jälkeen on mahtava!

Kun aloitin tämän SD:n, niin sanoin, että tämä on elämäni viimeisin "laihdutuskuuri" ja nyt toivon, että pystyn pitämään tämän lupauksen itselleni, enkä päästä itseäni taas repsahtamaan. Tämä "laihdutuskuuri" muuttuu lopulliseksi elämäntavaksi!

Superdieetin jälkeen tuntui luonnolliselta vielä jatkaa Superdieetti Extralla. Sillä jos tälle tielle lähdettiin, niin jatketaan loppuun asti! Extran aikana painoa tippui vielä 7 kiloa!

Laihduttaminen on ollut yllättävän helppoa ja se on sujunut kuin itsestään. Tämän 13 viikon jälkeen alkaakin se vaikein osuus tässä elämäntapamuutoksessa, saavutetun painonpudotuksen pitäminen. Mutta onneksi tiedän mistä löydän taas avun, jos ote alkaa lipsumaan! =)

Kiitos FitFarmille valmennuksesta, tuesta ja selkeistä ohjeista!!"

Minna oli mukana suositussa SUPERDIEETTI®-valmennuksessa. Lue lisää ja lähde mukaan tavoittelemaan kevyempää oloa! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?