Superdieetti® auttaa laihtumaan

Anna oli kokeillut monta kertaa laihduttaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Anna päätti kokeilla vielä viimeisen kerran lähtemällä mukaan 12 viikon pituiseen SUPERDIEETTI®-valmennukseen. Lue Annan kokemuksia valmennuksesta alta.

100:n yrityksen jälkeen toivo alkoi loppua

"Ennen Superdieettiä takanani oli menneen vuoden aikana noin 100 aloitettua dieettiyritystä. Usko itseen oli mennyt, enkä uskonut ikinä onnistuvani, sillä en ollut koskaan pystynyt noudattamaan ruokavaliota 3 viikkoa pidempää. Olin sokeriaddiktion myötä lihonut 12kg parissa vuodessa, enkä uskaltanut käydä edes vaa’alla. Olin todella epätoivoinen ja päätin yrittää vielä kerran ilmoittautumalla Superdieettiin mukaan. Tällä kertaa asetin ainoaksi tavoitteekseni ohjeiden noudattamisen, koska olin siinä 100 kertaa epäonnistunut, aina ”sinnepäin” soveltaen, ruokavaliosta ja ohjeista lipsuen. Tällä kertaa päätin, että ihan sama mitä tulokset tulevat olemaan, pääasia, että olisin itse tehnyt kaiken mitä käsketään ja täten saisin oman itsekunnioitukseni takaisin.

Kokemuksia 12-viikkoisesta SUPERDIEETTI-valmennuksesta. Annan muutoskuvat.

Kokemuksia 12-viikkoisesta SUPERDIEETTI®-valmennuksesta. Annan muutoskuvat sivusta.

Lue myös: Ditan suhtautuminen ruokaan muuttui valmennuksen aikana

 

Superdieetin opit menivät helposti perille

Haluan antaa toivoa muille ”ikuisille diettaajille”, että uskokaa – myös sen sadannen epäonnistuneen yrityksen jälkeen voi onnistua! Tällä kertaa päässäni naksahti oikealla tavalla ja oikein sisuunnuin kommenteista ”kaikki lipsuu joskus”. Uskokaa minuun, lukuisten epäonnistumistenkin jälkeen voi onnistua ja saada oma syöminen hallintaan! Pääsin tavoitteeseeni eli noudatin ruokavaliota 12 viikkoa putkeen syömättä kertaakaan mitään extraa, en edes mitään terveellistä extraa – pääsiäisestä, vapusta ja juhannuksesta huolimatta. Herkkuja en syönyt koko dieetin aikana. Sokeri ja lohturuoka eivät siis enää kontrolloi minua, vaan minä niitä! Tässä auttoi myös 12 viikon Superdieetin fiksusti suunniteltu ruokavalio, jossa sai varsinkin alussa syödä hyvin runsaasti puhdasta ja terveellistä ruokaa. Kyseessä ei siis ollut kitudieetti, mikä monesti johtaa epäonnistumiseen.

Tässä yhteydessä haluan vielä kiittää Matiasta, joka on aivan huippu työssään tarjoten asiakkaille järjen ääntä, rauhallisuutta ja paljon arvokasta oppia lukuisten eri videoiden muodossa koko valmennuksen ajan. Matiakselta sai myös foorumilla asiantuntevat vastaukset nopeasti mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Olen lukuisilla menneillä dieettiyrityksillä itse aiheuttanut haasteita aineenvaihduntaani, mutta siihenkin sain Matiakselta neuvot ja ohjeet, kuinka asiaa lähdetään jatkossa korjaamaan. Kroppani jumitilanteesta huolimatta lopputuloksena -5,1kg, joka näkyy peilikuvassa ainakin parantuneena ryhtinä. 

Itselle merkityksellisin asia oli onnistuminen ohjeiden noudattamisessa sekä itsekunnioituksen ja itseluottamuksen takaisin saaminen. Tämä oli minulle henkilökohtaisesti äärimmäisen suuri saavutus, jolla on valtava merkitys koko elämään. Tarkoitukseni on jatkaa Fitfarmin ja Matiaksen matkassa myös jatkossa Sportin parissa – ja jatkaa tällä terveellisen ja pysyvän elämäntavan tiellä. Suuri kiitos teille tästä!

Kiittäen, Anna 😊"

Lähde mukaan keventämään oloasi ja parantamaan elämäntapojasi huippuvalmentajan avulla! Valmennus sopii myös sinulle, joka et pysty tai halua harrastaa liikuntaa, sillä voit laihtua pelkän ruokavalion avulla.Haluatko maksaa liikuntaeduilla?