Olin Simplessä mukana ensimmäistä kertaa. Kiinteytymisyrityksiä on montakin takanapäin, mutta Simplessä onnistuin karistamaan 4 kg ja karistamaan esim. lantiosta 6 cm ja vyötäröltä 5 cm. Ruokavalio toimi minulla hyvin ja harrastin samalla kahvakuulailua, tanssia ja juoksua päivittäin. Olen paljon energisempi, olo on kevyempi ja keho on selvästi kiinteämpi kuin ennen valmennusta. Aikaisemmin en ole ollut valmis muutokseen. Olen laihduttanut siksi koska olen kuvitellut olevani riittämätön sellaisena kuin olen ja muiden arvostelevan minua. Lisäksi olen hakenut hyväksyntää ja huomiota laihtumisella. Olen oppinut armollisuudesta jotain tärkeää ja siitä, että voi olla ihan oma itsensä, mutta vain hieman kevyempänä. Persoonani ei tarvitse muuttua mitenkään ja hyvä niin. Rakastan itseäni sellaisena millaiseksi minut on luotu :)


-Saara

Haluatko maksaa liikuntaeduilla?