Piiu heräsi terveydentilaansa kesällä 2021

Moni havahtuu omaan ylipainoon yhtäkkiä; peilin, valokuvan, vaa'an lukeman, terveydenhuollon ammattilaisen tai arjen askareiden kautta - yhtäkkiä ei enää jaksakaan tehdä asioita samalla tavalla kuin ennen. Ylipaino voi vaikuttaa terveyteen, omaan oloon ja mielialaan negatiivisesti ja nämä ovat merkkejä, että asian korjaamiseksi kannattaa tehdä jotain. Myös asiakkaamme Piiu kärsi ylipainosta ja päätti lähteä kokeilemaan laihdutusta verkkovalmennuksen avulla.

"Kesä 2021 ja painoa enemmän kuin koskaan. En jaksanut tehdä mitään, pienikin liikkuminen alkoi puuskuttamaan ja oma terveys alkoi huolestuttaa. Verensokerit olivat korkealla lääkityksestä huolimatta, verenpaineet koholla ja muutkin veriarvot pielessä. Onneksi huomasin Jutan instagramissa ilmoituksen ”Black fridaysta” kesäkuussa ja päätin lähteä kokeilemaan."

Piiu ennen Fitfarmin Superdieettiä

Pelot ja 20 kg jäivät taakse

Piiu päätti lähteä Superdieetti®-valmennukseen ja noudattaa pelkkää ruokavaliota (SD Simple). Piiu stressasi ensin valmennuksen alkamisajankohtaa koska se osui kesäkuulle. Menisikö kesästä nauttiminen ja kesän herkuttelut pilalle dieetin takia? 

"Aluksi mietitytti mukaan lähteminen, sillä kesäloma oli alkamassa. Meneekö koko kesäloma pilalle ilman herkkuja? (Ei se mennyt) Mutta päätin että nyt tai ei koskaan. 28.06.21 oli päivä jolloin aloitin SD Simplen ja sillä tiellä olen edelleen. 6 viikon valmennuksen aikana painoa tippui n.12 kiloa ja senttejä katosi useita. Jatkoin ohjeiden noudattamista valmennuksen jälkeen ja nyt painoa on jäänyt matkan varrelle -20 kg."

Koska Superdieetin ruokavalio on niin monipuolinen, raaka-aineista saa loihdittua todella herkullisia ruokia, eli tällä dieetillä ei tarvitse syödä yksipuolisesti kesälläkään! Kurkkaa vaikkapa Superdieetinkin ruokavalioon sopiva Appelsiini-jäätelöresepti tai grillikelien suosikki Flank-steak-resepti

Superdieetin ruokavaliosta myös positiivisia vaikutuksia terveyteen

Superdieetin ruokavalio perustuu monipuoliseen ravintoon ja liikuntaan, eli se ei ole missään nimessä mikään kitudieetti. Se on loistava alkusysäys terveellisten elämäntapojen aloittamiseen. Monet asiakkaamme ovat hyötyneet valmennuksen ruokavaliosta konkreettisesti myös terveydellisesti. Näin kävi myös Piiulle.

"Myös diabetes lääkitystä on vähennetty, verenpaineet laskeneet ja veriarvot parantuneet melkein viitearvoihin. Oma vointi on tällä hetkellä hyvä. Jaksan taas liikkua ja vaatekokokin on pienentynyt pari kokoa. Ja mikä on uskomatonta, että kilot ovat hävinneet syömällä oikein ja säännöllisesti."

Piiu Superdieetti valmennuksen jälkeen

Superdieetin ohjeet on luotu helpoiksi ja arjen kestäviksi

Jotta laihdutus on tehokasta ja tuloksia syntyy, valmentajien luomia ohjeita on tärkeää noudattaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, sitä että ohjeet olisivat vaikeita tai ne aiheuttaisivat liikaa stressiä. Superdieetillä käytettävät ruoka-aineet on ihan tavallisia ruoka-aineita, jotka soveltuvat esimerkiksi perheen arkeen hyvin. Ruokavaliosta saa myös helposti muokattua omaan makuun sopivamman, sillä erilaisille ruoka-aineille löytyy useita vaihtoehtoja.

"Valmennuksen ohjeistukset olivat helppoja noudattaa ja vaihtoehtoja oli paljon mistä valita ruoka-annokset.

Olen antanut itselleni luvan syödä kerran viikossa jotakin herkkua, mutta palannut sen jälkeen taas tuttuun ruokarytmiin. Ei ne herkut maistukaan enää niin hyvältä ja usein saan niistä ripulin tai vatsakipua. Vielä on matkaa edessä painon pudotuksen suhteen, mutta tämä oli minulle juuri sopiva elämäntaparemontti."

Kiitos Piiulle tarinan jakamisesta! Piiu sai hyvät eväät terveellisempiin elämäntapoihin Superdieetti®-verkkovalmennuksesta, josta saa loistavat ohjeet ruokavalioon ja liikuntaan. Lisäksi saat valmennuksen keston ajaksi useamman huippuammattilaisen tuen ja avun! 

Superdieetti® on turvallinen ja järkevä verkkovalmennus laihdutukseen. Noudata valmentajien laatimia ohjeita ja saavuta tuloksia! Tutustu ja lähde mukaan!


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.