16.06.2021 1 min lukuaika

Flank steak ja savupaprikaöljy

Flank steak savupaprikaöljyllä

Ainekset:

Ruokavaliosi mukainen määrä flanksteakia, naudan ulkofileetä, sisäfileetä tai muuta vähärasvaista, helposti grillattavaa osaa.

Savupaprikaöljy:

  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1½ tl savupaprikajauhetta
  • ½ tl chiliä
  • ½ tl steviaa
  • ½ kynttä valkosipulia

Valmistusohje:

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja anna maustua hetkinen ennen tarjoilua.
Annostele kastiketta valmiiksi grillatun lihan päälle. Ateriakokonaisuuteen sopii erinomaisesti grillissä valmistetut lohkoperunat ja paahdetut tomaatit tai vaikkapa kukkakaali- tai kyssäkaalipyree.

Resepti sopii valmennustemme ruokavalioihin ja sen on meille laatinut Eeva-Maria Lisko.

Katso myös: Vihreä rapuburgeri

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!