6 viikon muodonmuutos


Lopputalvesta 2015 surffailin FitFarmin sivulla katsomassa millaisia valmennuksia nykyään olisi tarjolla.


Mieli ja kroppa kertoi, että nyt olisi uusi aika ryhtyä kuntoremonttiin.
Tiesin parin vuoden takaa eri nettivalmennuksia läpikäyneenä millaista se silloin oli, ja tunsin piston sydämessä, että on aika aloittaa homma alusta.


Saada takaisin se pysyvä hyvä olo ja ennen kaikkea pysyä terveenä. Sisäistää vihdoin terveellinen elämäntapa!


Mielenkiintoni kohdistui heti FitFarm & Hypoxi -tehovalmennukseen, ja ilokseni pääsin siihen mukaan! Vastauksen kilahdettua sähköpostiin tuli samaisella hetkellä tehtyä The Päätös. Päätös siitä, että nyt tehdään tämä homma vahvalla sisulla ja onnistutaan.
Tiivis valmennusjakso lupasi näkyviä tuloksia ja muodonmuutosta.


Kaikki kuusi viikkoa tuntui niin hyvältä! Ruoka ja treenit maistui ja olo oli heti alkuun niin pirteä ja energinen. Kun kroppa voi hyvin, voi mieli vielä paremmin! Sisäistin nopeasti homman jujun. Säännölliset ateria välit, kunnon hikitreenit, reippaat lenkit ja tosissaan tekeminen. Siinä se toimiva combo!


Tehokkaassa kuudessa viikossa tulokset oli kyllä kieltämättä todella huikeet - valmennuksen lupaus täyttyi täysin. Hypoxi-viikkoja oli viisi, joiden aikana lähti -33,8 cm ja -2,9 kg. Pelkästään vyötärön ja vatsan kohdalta lähti -14,2 cm. Tehovalmennuksen lopussa vaaka näytti -6 kg, olotilassa ja kropassa tuntuu tuplasti enemmältä. Vertailukuvat tästä kuudesta viikosta puhukoon puolestaan.


Tästä mahdollisuudesta erityiskiitos Satulle, PT- Annalle joka piiskasi ja tsemppasi salilla, Hypoxi Sara ja Maarit sekä kannustaville ystäville, työkavereille ja tietenkin kotiväelle! <3

Matka ei päättynyt kuitenkaan tähän. Tämä tehovalmennus oli vasta alkusoittoa! Uudet tavoitteet on asetettu ja projekti jatkuu Annan kanssa vuosivalmennuksessa. Missä mennään ensi kesänä.... Who knows ;)
ElinaHaluatko maksaa liikuntaeduilla?