Jaanan kokemuksia FITFARMin-verkkovalmennuksista

Jaana sai lisäenergiaa ja potkua päivään FITFARMin eri valmennuksien avulla puolen vuoden aikana. Parasta hänen mielestään viimeisen kymmenen viikon aikana on ollut, kun hän pääsi tupakanpoltosta eroon!

Jaana esittelee mahtavia tuloksiaan ja kokemuksiaan FITFARMin Superdieetti®-valmennuksen tuloksista.

FITFARMin Superdieetti®-valmennuksessa mukana ollut Jaana esittelee mahtavia tuloksiaan ja kokemuksiaan takaa päin katsottuna.

Jaana esittelee sivusta päin, kuinka hänen vatsansa on hävinnyt puoleen FITFARMin Superdieetti®-verkkovalmennuksen myötä.

"Näistä kuvista näkee, miten paljon voi ihminen muuttua puolen vuoden aikana. Kiitos Teille, on aiemmat kuvat ja tarinani Superdieetin ja Extran ajalta julkaistu sekä Fitblogissa ja Facebookissa ja toivon, että ne ovat saaneet edes jonkun innostumaan omasta hyvinvoinnistaan ja aloittamaan Teillä valmennuksen. Olen kyllä mainostanut ja suositellut lämpimästi kaikille kyselijöille Teidän valmennuksianne.

In Shape oli minulle oikea valinta jatkaa SD.n ja Extran jälkeen, kun halusin oppia treenaamaan entistä tehokkaammin ja saada lihasta kroppaan. 10 viikkoa LITEssä on mennyt ohitse aivan mielettömän nopeasti. Vaikka tein pitkiä työpäiviä keikkatöissä, jäi silti aikaa treenata salilla 4 kertaa viikossa, (kiitos kuuluu myös Kuhmon Syke-kuntosalin kantaköörille kaikesta avusta ja tsempistä), sekä lenkkeillä päivittäin koiran kanssa. Ruokavalio ja treenaus antoivat vain lisäenergiaa ja potkua päivään. Ja into punttitreeniin vain kasvoi kasvamistaan. Tästä on hyvä jatkaa elämäntaparemppaa eteenpäin. Ja treenausta tulen jatkamaan FITFARMilla. Se on jo varmaa.

Erityiskiitokset Bullille ja Sadulle, tsemppareille ja kaikille FITFARMin tiimiläisille neuvoista, ohjeista ja kannustuksesta. Tsemppaus oli aivan mieletöntä koko valmennuksen ajan. FITFARM sai minut aktivoitua sohvan pohjalta takaisin terveellisen elämän pariin! Ja mikä parasta: näiden kymmenen viikon aikana LITEssä pääsin myös tupakanpoltostakin vihdoin eroon, joka sekin jo kertoo, miten paljon vahvemmaksi olen tullut myös henkisesti enkä vain fyysisesti."

Lähde sinäkin kokeilemaan FITFARMin monipuolisia valmennuksia ja saa mahtavia tuloksia aikaan. Katso seuraava Superdieetti®-valmennuksen lähtö ja saavuta tavoitteesi!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?