Antti kävi syyskuussa 2019 vaa'alla ja huomasi, että painoa on päässyt salakavalasti kertymään. Antti päätti tehdä asialle jotain ja lähti mukaan meidän KETO49®-valmennukseen! Lue Antin tarina ja tsekkaa Antin hienot muutoskuvat!

 

Antin ennen ja jälkeen kuva takaapäin. Antti osallistui Fitfarmin Keto49-ketodieetille.

"Moikka!

Koko elämän oon ollut "tasapaksu" mutta tänä vuonna peiliin katsominen on ollut aika vaikeeta.. Alkoholi ja erinäköiset ruokaherkut on mun paheeni ollut aina. 

Syyskuussa ajattelin että mitähän vaaka näyttää, edellisestä kerrasta kuitenkin jo monta kuukautta aikaa.. 109,2kg! What? En ole ikinä painanut näin paljon! Siinä kohtaa heräsi todenteolla että nyt ois pakko jotain tehdä..  Sit päätin että hei! Katotaa onks must tähän, googleen fitfarm ja klik, ketokuuri ostettu. Aluksi vaikeinta oli jättää kaikki sokeripitoiset juomat (limut, mehut, energiajuomat) pois ja ottaa tilalle 3,5litraa vettä. Mutta alku järkytyksen jälkeen se oli iha kiva mittailla päivän mittaan että "tän tuopin jälkeen on muuten 3litraa täynnä". Ekalla viikolla painoa putosi melkein 10kg koska nesteet lähti liikkeelle. Nyt vaaka näyttää 88,7kg ja tavoite painoksi asetin 7-viikkoa sitten 85kg. Eli 3,7kg ja oon ihannepainossani. Huippufiilis! Energiatasot pysyy kokopäivän tasaisena eikä tule niitä "energiapiikkejä" mitä ennen energiajuomista tms tuli. 

Terv. Antti"

Antin ennen ja jälkeen kuva sivustapäin. Antti osallistui FitFarmin Keto49-ketodieetille.

Antin ennen ja jälkeen kuvat edestäpäin. Antti osallistui FitFarmin Keto49-ketodieetille.

 

Antti osallistui meidän KETO49®-valmennukseen, joka on 7 viikkoa kestävä ketodieetti. KETO49®-valmennuksen avulla rasva palaa ja kilot karisevat tehokkaasti! 

Meillä on myös KETO365™-valmennus, joka on lempeämpi ketogeeniseen ruokavalioon perustuva valmennus. KETO365™ sopii sinulle jos haluat kokeilla ketogeenistä ruokavaliota, ylläpitää dieetillä saavutettuja tuloksia tai haluat pudottaa vaikka ne viimeiset viisi kiloa!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?