Kirsin kokemuksia KETO49®-rasvanpolttodieetistä

Kirsi kertoi kamppailleensa ylipainon kanssa koko elämänsä ajan. Hän heräsi terveydentilaansa helmikuussa 2019 kun hän kävi terveystarkastuksessa ja vaa'an lukema oli suuri järkytys. Kirsi alkoi kirjaamaan syömisiään ylös ja aloitti kävelylenkit ja pudotti omatoimisesti 30 kg kesään 2020 mennessä. Hänellä oli vielä 10 kg pudotettavaa ja hän päätti lähteä kokeilemaan meidän KETO49®-rasvanpolttodieettiä. Miten dieetti sujui ja millaisia tuloksia Kirsi saavutti 7 viikon aikana? Jatka lukemista!

Kirsin ennen ja jälkeen kuvat KETO49®-valmennuksen jälkeen.

Lue myös: 8 kilon pudotus pelkällä ruokavaliolla

"Olen lähes koko aikuisikäni kamppaillut ylipainoinen kanssa. On tullut kokeiltua ties minkälaisia diettejä, mutta aina kilot ovat hiipineet takaisin korkojen kera. Helmikuussa 2019 terveystarkastuksessa se sykäys elämäntaparemonttiin sitten vihdoin tapahtui. Terveydenhoitaja pyysi käymään vaa’alla ja järkytys oli suuri. Hävetti kuinka olin päästänyt itseni siihen painolukemaan. Aloin kirjaamaan syömisiäni päiväkirjaan ja pikku hiljaa paino alkoi tippua, myös päivittäiset kävelylenkit tulivat elämääni. Kesään 2020 mennessä painoni oli tippunut -30kg. Vielä oli tarkoitus saada -10kg pois.

Viimeiset kilot olivat tiukassa ja loppurutistukseen tarvitsin jonkun pienen piiskurin, ja katselin nettisivuiltanne mikä valmennus sopisi parhaiten minulle. Luin onnistumisia Keto49 valmennuksista ja 7 viikkoa tuntui alkuun hyvältä ajalta.

Keto49 oli todella tehokas valmennus rasvanpolttoon ja painonpudotukseen. Keto49 valmennuksen aikana painoa tippui 12kg ja kroppa tiivistyi. Ensimmäisien viikkojen jälkeen olo oli energinen ja oli ihanaa huomata, miten unenlaatu myös parani valmennuksen aikana. Ruokaohjeet olivat hyviä ja niistä löytyi suosikkeja (mm. ketoroonilaatikko sekä perjantain herkku ketopitsa kukkakaalipohjalla), joita syödään koko perheen kanssa.

Keto49 jälkeen halusin heti perään jatkaa Keto365, koska tuntui haluan jatkaa tällä polulla pidempään, ketoruokavalio on se minun juttu. Keto365 aikana paino tippui vielä 5kg. Pääsin jo Keto49 aikana tavoitteeseeni ja ylläpitoa opettelin Keto365 valmennuksen lopussa. Mikä parasta verenpainelääkitys lopetettu.

Muutokset kropassa: painoa -17 kg, vyötärö -16cm, lantio -11cm, reisi -9cm.

Valmentaja oli aivan paras! Hänen ammattitaito ja ravintotietämys ihan mieletön."

KETO49® on tiukka mutta tehokas rasvanpolttodieetti, jonka avulla voit pudottaa painoa ja keventää oloasi. Kurkkaa seuraava valmennuslähtö ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?