Asiakas onnistui päättäväisyyden ansiosta!

Asiakkaamme lähti mukaan KETO49®-valmennukseen ja päätti, että noudattaa ruokavaliota ja luottaa valmentajan ohjeisiin. Hän sai hienoja tuloksia pelkällä ketogeenisella ruokavaliolla!

Asiakas osallistui FITFARMin KETO49®-valmennukseen ja laihtui 8 kiloa!

"Kukkaistyttö" osallistui FITFARMin KETO49®-valmennukseen ja pudotti painoa hurjasti!

Asiakas esittelee hienoja ennen ja jälkeen kuviaan FITFARMin KETO49®-valmennuksen jälkeen.

"Hei, yhtenä aurinkoisena heinäkuun päivänä sain täysin spontaanin ajatuksen, kun loma loppuu on itselle tehtävä jotain. Rakastan hyvää ruokaa ja lasillista viiniä. Elän syödäkseni. Mutta halusin haastaa itseni, jotta jaksaisin paremmin ja bonuksena saisin kokonaisvaltaista turvotusta kehostani pois.

Niinpä menin Fitfarmin nettikauppaan ja aloin tutustua vaihtoehtoihin. Hätäisenä ihmisenä halusin valmennuksen, jossa näkyviä muutoksia saisi pian. Luotan Fitfarmiin ja valinta oli Keto49.

3.8.2020 päättyi Kesäloma ja alkoi valmennus. Päätin, noudatan ohjeita kirjaimellisesti ja suunnittelen aina vähintään koko seuraavan päivän ruokailut. Periaatteella ihminen voi seistä vaikka päällään 7 viikkoa. Päätin myös, että nyt keskityn syömiseen, enkä muuta liikunta tottumuksiani, jotten haukkaisi liian isoa palaa kerralla. Menin siis koko ajan erittäin vähäisellä liikunnalla.

Ensimmäinen ja toinen viikko sujui kivuttomasti, eikä kummempia oireita tullut. Hautajaiset ja lakkiaiset hoidin omilla eväillä, ilman mielitekoja. Kolmannella viikolla täytyi ottaa käyttöön elektrolyyttijuoma, koska aamuisin oli hiukan päänsärkyä kun nestetasapainosta heitteli.

Tein alku- ja loppupunnituksen muutoin en vaa alla rampannut ettei se vaikuttaisi suotta mielialaan. Kolmannen viikon jälkeen vaatteet alkoivat löystyä ja uusi ruokarytmi alkoi vakiintua.

Olo oli erinomainen ja kaikki sujui kuin tanssi. Ensimmäisen viikon jälkeen siirryin 3 ruokailun rytmiin ja se toimi minulla erinomaisesti. Painoa putosi -8,5kg, senttejä vyötäröltä -9cm, reisistä -3cm ja käsivarsista -2cm.

Olenkohan fiiliksissä ja homma jatkuu. En voi kuin suositella tätä valmennusta.
Epäilin että en onnistu ja tämä ei toimi, mutta toisin kävi ja vielä suht helposti.

- Kukkaistyttö "

Kiinnostaako sinua KETO49®-rasvanpolttodieetti ja ketogeeninen ruokavalio? Käy katsomassa seuraava lähtö ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?