Aloitin Superdieetti-nettivalmennuksen 17.8. ja jatkoin perään SD+ valmennuksella.


Olen jo tähän astisiin tuloksiin erittäin tyytyväinen ja siitä on kiittäminen kaikkia teitä fitfarmilaisia ja tietenkin myös itseäni ?. Te teitte tuloksien saavuttamisesta helppoa. Minun ei tarvinnut muuta tehdä kuin noudattaa ohjeita ?.

Näin kesällä itsestäni otetun kuvan, jossa istun rannalla ja poikamme ottaa ensiaskeleitaan penkistä kiinni pitäen. Ihana hetki tuossa kuvassa, mutta kun näin sen niin tyrmistyin siitä, miltä näytin! Se oli Se "viimeinen naula" ja päätin, että ilmottaudun heti Superdieetti-nettivalmennukseen kun pojan imetys loppuu. Superdieetti alkoikin sopivasti viikko imetyksen loppumisen jälkeen.

Lähtöpainoni oli 78,2 kg ja Se on jo aika paljon 157 cm pitkälle naiselle... Motivaationi oli niin korkealla, että ruokavalion noudattaminen tuntui lasten leikiltä. Onneksi rakastan rahkaa ?. Mielihaluja ei ole ollut oikeastaan ollenkaan. Lipsahduksia ei ole tullut.

Kävelyistä olen aina pitänyt, mutta nyt otin sykemittarin käyttöön ja patistin itseäni sen mukana kohti rasvan palamista. Kotitreenin askelkyykkyjä ja vatsarutistuksia tehdessä tajusin, kuinka huonoon kuntoon olin päästänyt itseni. Tässä voisi tekosyynä käyttää kahta hyvin peräkkäistä raskautta ja pitkää toipumista ensimmäisestä synnytyksestä.

Mutta, nyt SD+:n ollessa loppusuoralla olen oppinut pitämään treeneistä ja siitä "poltteesta". Nyt ei kotijumpat enää riitä vaan aloitin plussan alkaessa kahvakuulan. Siinä riittää haastetta kun hankkii aina vaan painavampaa kuulaa. En siis kertaakaan ole käynyt salilla.

Painoa on lähtenyt 9 kg. Vyötäröltä on sulanut 10,5 cm, lantiolta 8,5 cm ja "pömpän" kohdalta 15 cm!

Jatkan edelleen saamillani ohjeilla ja kahvakuulia löytyy vielä painavampia ?
Haluatko maksaa liikuntaeduilla?