Essin, kuten monen muunkin asiakkaamme, FITFARM-matka alkoi Superdieetistä. Superdieetti®-valmennuksen aikana saavutetut tulokset ja treenikipinä motivoivat jatkamaan terveellistä elämäntapaa. Niinpä Essi jatkoi Bikini Challenge® -valmennukseen. Annetaanpa Essin muutoskuvien ja tarinan puhua puolestaan!

Suvin muutoskuvat ennen ja jälkeen Superdieetti ja Bikini Challenge -valmennuksiin osallistumista.

Essin muutoskuvat ennen ja jälkeen Superdieetti ja Bikini Challenge -valmennuksiin osallistumista.

Heippa!

Olen tässä ollut niin älyttömän yllättynyt ja innoissani tuloksista, että halusin lähettää kuvat teillekkin.

Näissähän on siis vasemmalla lähtötilanne mun ensimmäiseltä Superdieetiltä joka alkoi 15.7.2019. Sillon mulla oli raskaudesta kertyneitä kiloja 26 jäljellä, synnytyksestä oli kolme kuukautta. Siitä jatkoin suoraan tähän 26.8 alkaneeseen Bikini Challengeen. 

Melko tarkkaan olen noudattanu ruokavaliota, joitain ohisyömisiä kyllä sattunut ja välillä jäänyt ruokia välistä. Treenit olen myös tehnyt tunnollisesti, vaikka välillä jäänyt tekemättä. 

Minullahan lähtöpaino ja - koko oli aika hurja, joten olin odottanutkin että jotain muutosta näkyy helpostikkin, mutta silti kyllä itseä hämmentänyt nämä kuvat. Oikealla kuvissa hieman päälle 3kk jälkeen ja 16kg kevyempänä! 

-Essi"

Essi aloitti FITFARM-matkansa Superdieetti®-valmennuksessa ja jatkoi sitten Bikini Challenge®-valmennukseen! Lähde sinäkin mukaan ottamaan ensiaskel kevyempään elämään!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?