Sitä pysyi parikymppiseksi hoikkana kunnes alkoi jakso, että hyvä fiilis haettiin Fazerin Sinisestä... Ja sitähän meni. Pahimmillaan levy viiteen minuuttiin, ja kaikki oli hyvin, mukamas, hetkellisesti. Valhetta. Tuli päivä kun katsoin peiliin, sieltä takaisin katsoi joku, joku jota en tuntenut. Näky oli kamala, kuten kuvasta näkyy. Toisinaan ihmettelen miten ihmeessä päästin itseni siihen kuntoon, aikaa ennen tätä, olin ollut hoikka tai normaalipainoinen aina. Olo oli kamala sekä fyysisesti että henkisesti. Inhosin itseäni. Olin väsynyt ja negatiivinen.
Lopulta kysyin itseltäni mitä olin tehnyt itselleni. Hetkeäkään miettimättä maksoin FitFarmin Superdieetin tammikuussa 2014. Se oli paras päätös.

Jakso kesti 6 viikkoa, sen päälle toiset 6 viikkoa Superdieetti Extraa. Marraskuussa 2014 oli FitFarmin pH-dieetin vuoro ja tammikuussa 2015 aloitin FitFarmin nettivalmennuksista Bikini Challengen, jota kesti 10 viikkoa. Tulosta todellakin tuli, ilmoille heitettiin ajatus kilpailemisesta. Tartuin tilaisuuteen ja jatkoin matkaani huhtikuussa 2015 osana FitFarmin PT-teamiä Mikko Korpeisen valmennuksessa.
Elokuussa 2015 tehtiin ensimmäinen kuntotsekki kisavalmentajan ja oman valmentajan kanssa. Lisää työtä ja vuonna 2017 koittaa päivä kun saan voittaa itseni ja nousta Bikini Fitness lavalle. Uusi elämäntapa vei mukanaan sen verran paljon, että tammikuussa 2016 aloitan FitFarmin PT-koulutuksen. Kaiken kaikkiaan kiloja karistin FitFarmin avulla -25 kg! Jos minä pystyin, pystyt sinäkin! :) Kiitos FitFarm ja erityisesti kiitos Mikko!
-Anu-

Haluatko maksaa liikuntaeduilla?