Superdieetti® on TV:stäkin tuttu laihdutusvalmennus, joka on auttanut jo yli 100 000 ihmistä tehokkaassa painonpudotuksessa. Olemme kehittäneet tätä suosittua valmennusta jatkuvasti vuosien varrella. Saamme jatkuvasti kysymyksiä Superdieetistä ja ajattelimme hieman selventää yleisimpiä harhaluuloja valmennukseen liittyen. 

“Superdieetissä syödään vain rahkaa ja parsaa”

Väärin! Superdieetissä ei ole pakko syödä rahkaa, parsaa tai mitään muutakaan yhtä raaka-ainetta. Superdieetin ruokavalio koostuu ihan tavallisista mutta terveellisistä raaka-aineista ja niitä voi vaihtaa omaan makuun sopivaksi valmiin ja laajan ruoka-ainepankin avulla. Rahka on yksi lukuisista proteiinin lähteistä, jota käytetään jos se maistuu. Myös parsa on osa kasviksia lautasella, mikäli siitä tykkää. 

Valmennuksen aikana syödään monipuolisesti ja siksi ruokavalioon kuuluu paljon kasviksia, marjoja, hyviä hiilihydraatin ja kuidun lähteitä sekä vähärasvaisia proteiinin lähteitä. 

On kuitenkin hyvä muistaa, että Superdieetti® on nimensä mukaisesti dieetti, eli vaikka valmennuksessa syödään tavallista mutta terveellistä ruokaa, ruokavalioita noudatetaan tarkasti, jotta tehokas rasvanpoltto voidaan taata.

“Superdieetin ruokavalio on yksitoikkoinen”

Tämäkään ei ole totta. Superdieetti®-valmennus sisältää laajan ruoka-ainepankin, jonka avulla voit voit koostaa haluamasi kokonaisuuden jos kaipaat vaihtelua raaka-aineisiin. Ruoka-ainepankki on apunasi myös maidottoman ja gluteenittoman ruokavalion koostamisessa. Ruokavalion raaka-aineista saat loihdittua ihan normaalia mutta terveellistä arkiruokaa. Ja mikä parasta, valmennukseen kuuluu myös vegaaninen ruokavalio!

Makea banaanileipä-resepti

Katso myös Superdieetin ruokavalioon sopiva resepti: Makea banaanileipä

 “Superdieetissä syödään paljon kaikenmaailman lisäravinteita”

Olemme kehittäneet Superdieetti®-valmennusta huimasti vuosien varrella. Dieetin ruokavalio on monipuolistunut hyvin paljon, jotta tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet saisi suoraan ruokavaliosta. Joitain lisäravinteita (monivitamiinivalmiste, omega-3) suositellaan toki käytettäväksi terveellisen ruokavalion tukena, mutta niin ei tietenkään ole pakko tehdä. Urheileville on yksi vaihtoehto käyttää treenilisiä lisäravinteista, mutta saman energiamäärän noston voi tehdä myös normaalilla ruoalla.

“Superdieetillä on pakko treenata”

Tämäkään ei ole totta! Superdieetti® sisältää myös Superdieetti® Simple -ravintovalmennuksen eli tuloksia voi saavuttaa myös pelkän ruokavalion avulla. Saat kummankin valmennuksen sisällön käyttöösi, eli vaikka aloittaisitkin pelkällä ruokavaliolla, voit halutessasi hyödyntää treenisisältöä, mutta pakko sitä ei ole tehdä.

Totta on kuitenkin se, että treenaaminen on hyväksi terveydelle ja se tehostaa rasvanpolttoa. Superdieetti®-valmennukseen kuuluu siis sen vuoksi valmentajan suunnittelemat tehokkaat sali- ja kotitreenit!

Sinä päätät siis itse haluatko lähteä liikkeelle pelkän ruokavalion, vai ruokavalion ja liikunnan kombolla. 

“Superdieetillä on pakko tehdä asioita”

Superdieetti® on dieetti ja valmentaja on rakentanut valmennuksesta sellaisen, jotta sinä saisit mahdollisimman hyviä tuloksia. Suosittelemme siis Superdieetille lähtiessä noudattamaan valmentajan ohjeita ja punnitsemaan ruoat, jotta saavutat tulokset. Pakko ei kuitenkaan ole mitään tehdä. Tärkeintä on, että jokainen pääsee eteenpäin lähemmäksi tavoitettaan, tai saavuttaa tavoitteensa kokonaan. Superdieetin teho ei perustu esimerkiksi kauhean vähäiseen ruokamäärään, vaan siihen, että teemme tarkasti ja oikein asioita, koko valmennuksen ajan. 

Jos sinulla on kiloja pudotettavana ja kaipaat tehokasta starttia terveemmille elämäntavoille, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Superdieetti®-valmennukseen!

Jos et halua punnita ruokaa, haluat aloittaa painonpudotuksen lempeämmin ja oppia lisää terveellisestä ruokavaliosta, silloin VHH-ravintovalmennuksemme on sinulle parempi vaihtoehto. 

Artikkelin kirjoitti valmentaja Matias Koistinen. 


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?