Koti tarvitsee konmarittamista, keho tarvitsee FitMamattamista. Oletko kuullut äideistä, jotka ovat jatkuvasti väsyneitä, turvoksissa, eivät ole jaksaneet liikkua, keho ei ole tuntunut omalta, he ovat syöneet mitä sattuu..? Ja sitten on tapahtunut jotain! Heistä on tullut energisiä, iloisia, harrastavat liikuntaa, syövät terveellisesti, jaksavat tehdä kotitöitä sekä hoitaa vauvaa.

Mitä siis oikein on tapahtunut?

Nämä äidit ovat alkaneet FitMamattamaanStepit ovat aika yksinkertaiset, mutta tämä ei silti sovi kaikille. Ensimmäinen asia on siirtyä puhelimen/tietokoneen kanssa sohvalta lattialle. Sähköpostiin tulleilla salaisilla tunnuksilla pääsee kirjautumaan FitMaman pääalttarille.

 

FitMama® valmennus

Sieltä löytyy ohjelma, joka yksinkertaisuudessaan toimii niin, että painat vain play-nappia ja liikehdit videon tahtiin. Sinun ei tarvitse miettiä mitä liikkeitä tekisit, koska kaikki on mietitty puolestasi. Kaikki harjoitukset ovat mietitty sekä raskaana oleville että synnyttäneille naisille sopivaksi. Sellaisiksi, että lihaskunto paranee, keho voimistuu ja olo kevenee. Äitien kiireinen arki on otettu huomioon ja päivän treenin voi tehdä vaikka vaunujen kanssa ulkoillessa!

Mikä ihmeen FitMama®?

FitMama®-valmennuksessa heitetään hyvästit epäterveelliselle ruualla ja tilalle tulee terveellistä, ravintopitoista perusruokaa, joka antaa myös lisäboostia päivään. Saatat löytää aivan uusia makujakin ja sellaisia herkkuja, joita et ole koskaan kokeillut.Tätä ruokaa voi mainiosti syödä myös muut perheenjäsenet. Vaarana tosin on koko perheen energisyyden lisääntyminen. 

 Olemme huomanneet, että FitMamattaminen toimii parhaiten porukassa. Siksi olemme keräämässä uutta FitMama®-ryhmää. Tähän ryhmään voi tulla kaikki, jotka haluavat haluavat lisää virtaa arkeen ja terveellisiä elintapoja.

Äiti ja taapero jumppaamassa - yleinen näky FitMama®-valmennuksessa.

Haluatko sinä aloittaa FitMamattamisen ja lähteä 6 viikon matkalle mukaan? Sitähän minäkin, lue lisää nettisivuiltamme! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Artikkelin kirjoitti FitMama®-valmentaja Maija Kiljunen. Haluatko maksaa liikuntaeduilla?