Viihdytkö kotona liiankin hyvin? Vai oletko kenties haaveillut ikuisesti paremmasta kunnosta tietämättä, miten lähteä liikkeelle? Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssi syntyi asiakkaidemme pitkäaikaisesta toiveesta – asiakkaamme halusivat saada harjoitusohjelman, joka sopii rapakuntoisille ihmisille.

Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssin aikana tehdään kolme helppoa treeniä viikossa ja välineiksi tarvitset ainoastaan kepin, harjanvarren tai vaikka siivousmopin varren. Tämän harjoitusohjelman avulla parannamme kehon perusliikkuvuutta, joka tukee ihan kaikkea liikuntaa ja estää samalla kipu- ja jännitystiloja. 

Kurssin lihaskuntoharjoitukset pitävät sisällään klassisia perusliikkeitä, mutta keskitymme erityisesti hyvään ja rauhalliseen tekniikkaan. Kestävyysharjoituksissa liikutaan kävellen, pyöräillen tai muulla kevyesti sykettä nostavalla tavalla. Ensimmäisen viikon kestävyysharjoitustavoite on saada kasaan 30 minuuttia kevyesti sykettä nostattavaa liikuntaa joko kerralla tai osissa.

Treenit juuri sinun tasosi mukaan

Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssi kestää nimensä mukaisesti nelisen viikkoa ja sen aikana tavoitellaan energisempää arkea, parempaa oloa ja nautinnollisempaa liikkumista. Lisäksi tulokset puhuvat puolestaan sillä kunto kohoaa ja huomaat jaksavasi koko ajan paremmin.

Kurssin aikana ohjaamiemme treenien ei ole tarkoitus rääkätä sinua, vaan tuottaa hyvää mieltä ja mukavaa tekemistä. Harjoitusohjelma on tehty täysin rapakuntoisten ehdoilla (ei aktiiviliikkujien) ja se on sinulle, joka haluat ottaa itsestäsi tukevan niskaotteen ja saada kiinni liikunnan riemusta.

On syytä muistaa, että huono fyysinen kunto ei automaattisesti tarkoita sitä, että olet ylipainoinen. Hoikankin ihmisen peruskunto saattaa olla todella heikko. Siksi jokainen Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssilla mukana oleva saa vaihtoehtoja toteuttaa harjoitusohjelmaa juuri omalla tasollaan.

Rauhallisin askelin kohti liikkuvampaa arkea

Meillä kaikilla on unelmia. Ne voivat liittyä esimerkiksi parempaan suorituskykyyn, positiivisempaan minäkuvaan, stressittömämpään elämään tai vaikka yleiseen arjessa jaksamiseen. 

Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssilla haluamme auttaa sinut rauhallisin askelin kohti unelmaasi paremmasta jaksamisesta. Hymy nousee kasvoillesi varmasti, kun huomaat saaneesi kiinni liikunnan riemusta ja kunto on noussut kohisten.   

Neljän viikon kuntoilumatkan jälkeen voit heittää hyvästit rapakunnolle ja sinulla on mahdollisuus jatkaa liikunnallista elämäntapaasi muiden valmennustemme tai liikuntaharrastuksen parissa ihan uusista lähtökohdista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Heitä hyvästit rapakunnolle ja aloita elämäsi tärkeimmät neljä viikkoa. Voit aloittaa Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssin heti! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?