Tiedätkö mitä lihaksia kuvassa treenataan?

Näyttää lokoisalta asennolta mutta itseasiassa tässä on maksimitreeni menossa  – meinaan lantionpohjalihaksille!
 

Hauis jalkovälissä?

Lantionpohjalihakset eivät pullistele samanlailla kuin hauislihas, kun se on huippukunnossa. Ne eivät näy päälle päin, mutta ne ovat yksi tärkeimmistä lihasryhmistäsi, joista täytyy pitää huolta.
 
Jos lantionpohjalihakset eivät ole kunnossa niin koko elämän nautinto voi kadota – myös makuuhuoneesta. Pissa karkaa ja housut kastuvat. Timanttisen kiinteää keskivartaloa ei voi saavuttaa, jos pohja pettää ja asento muistuttaa enemmän sohvan muotoja. Lantionpohjalihakset ovat yksi litteän vatsan avaintekijöistä!

FitMama® valmennukseen kuuluvaa lantionpohjalihastreeniä. 

Oletko sinä muistanut harjoittaa tätä lihasryhmää?

Raskausaikana ja synnyttäessä lantionpohjalihakset joutuvat koetukselle. Erityisesti synnytyksen jälkeen on tärkeää harjoittaa lantionpohjalihaksia! Jos siis näiden lihasten harjoittaminen on jäänyt liian vähälle huomiolle, niin tule silloin mukaan 6 viikkoa kestävään FitMama®-valmennukseen. Saat joka viikko uudet lantionpohjalihasten harjoitteluohjeet ja -videot. Näin saat tehokuurin ja vahvistusta tärkeimmälle lihasryhmällesi! 

Valmennuksessa on myös paljon muuta treeniä luvassa kuten helposti kotona toteutettavia circuitteja, puistotreeniä, porrastreeniä ja vaunutreeniä.

Lisäksi saat helposti koostettavan ruokavalion ja ihania reseptejä, joista varmasti koko perhe tykkää! Ja tietysti valmentajien tuki koko kuuden viikon matkan ajan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?