VHH palautteita 

”Tämä ruokaohjelma voi tulla pettymyksenä ihmiselle, joka on kahlannut jokaikisen facen hardcore vhh-ryhmän läpi ja lukenut karppauksesta kaiken. Sitten tulee yllätyksenä, kun saa vetää puuroa ja ruisleipää, syödään hedelmiä ja marjoja eikä läträtäkkään kovien rasvojen kanssa aamusta iltaan possun ihra suupielestä valuen ja ruoskita itseään orapihlajapensaan oksilla tuskanhiki otsalla. 

Niin ja vastaus kysymykseen on, että ekan neljän viikon ohjelma on toiminut omalla kohdalla tosi hyvin. Nyt on pieni energiapuutos alkanut kiusaamaan silloin tällöin. Neljässä viikossa -11cm vatsasta pois. Ystäväni kysyi mitä teet, kun 8vko dieetti päättyy. Vastasin, että mikä dieetti? Tätähän pystyy tekemään elämäntapana. Koistisella on hyvä ote tähän kaiken lisäksi ja turhalta kikkailulta on vältytty. Ei ole sattunut Juhaa leukaan.” 

”Ei oo tullut vähenneltyä kun ei ole tarvetta. Lähtöpaino oli 102.8, nyt 4vk jälkeen paino 94.3. Yhtäkään "repsahdusta" ei ole tapahtunut, mutta ei myöskään maailma kaadu jos maistan puoli lusikallista lapsille keittämää riisiä tarkastaessa kypsyyden ja maun. Erittäin tyytyväinen ruokaohjelmaan ja ohjeisiin. Liikkumista yleensä n. 3 kertaa viikossa, vähän rankempiakin settejä eikä edes niiden aikana ole tuntunut ettei energia riitä. Eikä myöskään ongelmaa yhdistää kolmivuorotyöhön.”

”Lähdin mukaan opetellakseni syömään ja muutaman sentin rasvaa halusin pois. En ole koskaan ollut dieetillä ja nyt viime vuosina hiljaa hiipien on rasvaa vähän kertynyt. Olen ollut kova makean perään. Vaikka periaatteessa on tiennyt, että pitäisi syödä säännöllisesti jne., on valmennus antanut siihen potkua. Ja todella hyvää tietoa on saanut videoista ja asioita on loksahdellut päässä. 

VHH:sta saa pysyvän elämäntavan

"Nälkää ei ole tarvinnut nähdä ja makeaa ei ole tehnyt mieli. Olo on pirteämpi ja työstressi tuntuu paremmin hallittavalta. Myös vatsanseutu on pikkuhiljaa vähän kaventunut. Tavoitteena on jättää rytmi ja ruokavalion runko pysyväksi tavaksi syödä.”

”Helpoin ja järkevimmän tuntuinen dieetti/ruokavalio jolla olen ollut. Tiputettavaa itsellä on 12kg josta 5kg on jo kadonnut. Yllättävän nopeasti tippuu, liikuntani on ainoastaan arkiliikunta. Nukun paremmin ja vatsa voi hyvin☺. Näillä ohjeilla mennään, ei vähennyksiä jos kerran vyötärö alkaa näkyä. Valmennus on mielestäni paras juuri siksi, että mitään ei kielletä, tervettä järkeä käyttäen esim. työpaikkaruokailussa. Kroppaa ei rasiteta millään äärimmäisen tiukoilla ruokavalioilla, joten hyvä olo on varmasti siitäkin johtuen. Tämä sopii mulle täysin.”

”Helpoin "dieetti" ikinä, tavoitteena on viimein oppia syömään terveellisesti ja siihen olen päässyt. Hiilareita sopivasti, aamun kaurapuurosta ei ole tarvinnut luopua, puuroakin olen Koistisen opissa oppinut syömään jo pari vuotta sitten. Puntarilla ei oo tullut käytyä ja mittanauha on kaapissa, olo on virkeämpi ja vaatteet istuu. Tästä saa elämäntavan.”

”Olen noudattanut ohjeita muutoin, mutta parina päivänä olen syönyt ohi ohjeiden, ihan omalla luvallani. Ennen olen luovuttanut valmennuksissa liian "tiukkojen sääntöjen" vuoksi huonoa omaatuntoa potien, mutta nyt on ollut helppo palata ruotuun, koska tämä on ollut jotenkin niin helppo ja kokonaista hyvinvointia lisäävä. Ei tunnu dieetiltä! 

Haluan pudottaa painoa, mutta erityisesti muuttaa epäterveelliset ruokailutottumukset ja sisäistää sen, että on sallittua herkutella joskus ja nauttia vaikka se suklaapatukka huonoa omaatuntoa potematta. Kunhan se ei jää päälle.
Tämän myötä olen saanut henkistä puolta "hoidettua" ja oivallettua, että terveellisin syömistavoin olen hyväntuulisempi, energisempi ja nukun palautuen kuin tukki. Ja muutamasta "ohisyömis" päivästä huolimatta senttejä vyötäröltä puolessa välissä pois 10cm, muualtakin muutamat sentit kadotettu ja painoa se - 4kg ja rapiat grammat päälle. Tästä olotilasta en suostu luopumaan.”

”Mä lähdin mukaan elämäntapoja opettelemaan. Ruokaa tulee nykyään syötyä tuplamäärät entiseen verrattuna, olo on virkeä, mun kerran viikkoon toimiva vatsa toimii nyt joka päivä, nälkä ei ole ja painokin on tippunut! Herkuteltukin on pariin otteeseen ja en ole kovin tarkkaa punninnut ensimmäisen viikon jälkeen. ihan huippua, nyt ku on syöminen kunnossa nii seuraavaksi lähen saliohjelmaa etsimään.”

”Tämä on ollut mukavan tuntuista ja helppoa, kun ei tarvii nälässä olla. Olen vuosien varrella jos vaikka mitä kokeillut, painoa lähteny mutta tullu aina takasi. Nyt oppinu syömään oikein ja säännöllisesti, oppinu paljon omasta kehosta. Paino ei oo yhessä yössä tullu, niin ei sen tarvii vauhilla lähteäkkään. Hiljaa hyvä tulee eikä tunnu vaikealta. Ohjeita noudatan, punnitsen kaikki muut mutta kasviksia syön mututuntumalla. Tästä on hyvä jatkaa. Välillä tuli n. 3kg painonnousu, otin ohjeista kopin ja hölläsin vauhtia eli kuntosaliharjoittelua ja lähti paino laskuun. Nyt reilu 6 kg miinusta, ihan hyvä tahti. Hyvät ohjeet ja sulla hyvä tyyli puhua. ” 

”Mä lähdin tähän ohjelmaan mukaan, jotta oppisin terveellisiä elämäntapoja, sekä halusin pudottaa painoa. Hain kokonaisvaltaista elämänmuutosta, enkä "pikaparannusta". Neljän viikon jälkeen olo on kevyempi, energisempi ja vaatteet ovat alkaneet löystyä pikku hiljaa päältä! Todella positiivisen reaktion on myös kokenut vaikea atopiani ja ihoni ei ole ollut vuosiin näin hyvässä kunnossa! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja hyvä olo kyllä näkyy, sillä siitä tulee myös lähipiiriltä paljon kommenttia.”

Asiakkaat olivat mukana VHH-valmennuksessa, jonka aikana käydään terveellisen ruokavalion peruspilarit läpi. Ei kituuttamista eikä kiellettyjä ruoka-aineita!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?