BIKINI CHALLENGE® on äärimmäisen suosittu valmennus ja ei syyttä! Se on treenaamisesta ja yleisestä hyvinvoinnista kiinnostuneiden naisten ikioma verkkovalmennus. Miksi lähteä mukaan BIKINI CHALLENGE® -valmennukseen? Käydäänpä läpi!

5 syytä lähteä mukaan BIKINI CHALLENGE® -valmennukseen

  1. "Kaksi yhden hinnalla". Uudistuneessa BIKINI CHALLENGE® -valmennuksessa saat kahden ammattitaitoisen valmentajan tuen koko valmennusjakson ajalle. Apunasi on Suomen parhaimpiin naisten fysiikka-valmentajiin kuuluva Harri Forsberg ja ammattivalmentaja, fysioterapeutti Jessica Reiman. Näiden kahden huippuvalmentajan avulla saat ihan varmasti uutta treeneihin ja saavutat tuloksia!

  2. Monipuolisuus on uudistuneen BIKINI CHALLENGE® -valmennuksen valttikortti. Saat käyttöösi kolme eri kokonaisuutta (Dieetti, Ylläpitoplus ja Reverse), joista valitset itsellesi sopivimman. Voit toki siirtyä toisesta kokonaisuudesta toiseen myös kesken valmennuksen jos tulette tähän päätökseen yhdessä valmentajan kanssa. Valmentajat auttavat sinua sopivan kokonaisuuden valinnassa!

    Valmennukseen kuuluu myös kattava kotitreeniohjelma (2-, 3- ja 4-jakoinen) sekä kotona tehtävät HIIT-treenit! Kotitreenien päivitysten yhteydessä myös ohjattuja kotitreenejä. 

  3. Selkeät ohjeet! Uudistuneessa BIKINI CHALLENGE® -valmennuksessa on huomioitu selkeät ohjeistukset niin liikevideihin kuin ruokavalioihinkin - näistä onkin kiitelty hurjasti. Tätä sisältökokonaisuutta on siis helppo noudattaa!

  4. Yksilöllisyys on suuri valttikortti BIKINI CHALLENGE® -valmennuksessa. Mikäli tilanne niin vaatii, treenikokonaisuutta voidaan säätää valmentajan avulla tarpeidesi mukaisesti. 

  5. Jatkuvuus!Bikini Challenge® on edelleen "elämäntapa", eli valmennuksessa voi jatkaa valmennuslähdöstä toiseen, vaikka ympäri vuoden. Näin ylläpidät saavutettuja tuloksia ja varmistat jatkuvan kehittymisen. Ja vaikka et olisikaan jatkuvasti mukana, olet aina lämpimästi tervetullut takaisin! 

Valmennus koki täyden uudistuksen syksyllä 2020 ja palaute uudistuksesta on ollut huikeaa! Tämä valmennus on sinulle jos haluat pudottaa kiloja, kasvattaa lihasmassaa, saavuttaa tuloksia tai saada uutta kipinää treenaamiseen. Saat kahden raudankovan ammattilaisen tuen koko valmennuksen keston ajaksi! Valmennukseen kuuluu monipuolinen treeniohjelma, joka sisältää myös kotitreenit, sekä treenejä tukevan ruokavalion. 

Lue myös: Uudistunut BIKINI CHALLENGE® on täyden kympin valmennus!

BIKINI CHALLENGE® on treenaamisesta ja yleisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille naisille. Oikein lämpimästi tervetuloa mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?