Lohipasta (2 annosta)

  • spaghettia kahteen annokseen
  • paistettua/raakaa lohta
  • kevätsipulia
  • valkosipulinkynsi
  • minitomaatteja
  • cashewkermaa 
  • sitruunamehua
  • suolaa
  • sitruunapippuria

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua kevät sipuli ja kuori ja hienonna valkosipuli. Murenna/pilko lohi. Kuumenna paistinpannu ja lämmitä siinä paistettu lohi tai paista, mikäli käytät raakaa.

Lisää pannulle tomaatit, valkosipulimurska ja kevätsipulisilppu ja paista hetkinen. Lisää sitten mukaan keitetty pasta. Purista sitruunanmehu, lisää cashewkerma ja mausta pasta suolalla ja sitruunapippurilla. Jaa annos kahtia ja nauti. Parhaimmillaan heti syötynä.

Reseptin on laatinut Eeva-Maria Lisko. Resepti sopii esimerkiksi Superdieetti®-valmennuksen ruokavalioon!



Haluatko maksaa liikuntaeduilla?