Mittaa pähkinät tehosekoittimeen ja laita se pyörimään pienehkölle teholle. Muista kansi! Anna pähkinöiden rouhiintua pieneksi murskeeksi. Kaada tehosekoittimen pyöriessä kannen raosta vesi pähkinärouheen joukkoon ohuena norona. Sulje kansi ja käännä teho isommalle. Anna seoksen pyöriä vielä hetki silkkisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.
Mausta cashewkerma ripauksella suolaa tai pisaralla vaniljauutetta ja ripauksella steviaa riippuen siitä, käytätkö kerman makeaan vai suolaiseen annokseen. Jaa annos kuuteen osaan ja käytä ruoanlaitossa. Kruunaa kermalla hedelmäsalaatti tai tuorepuuro, sametisoi sosekeitto tai syvennä laatikkoruokien makua. Cashewkerma säilyy jääkaapissa useamman päivän.
Reseptin laatija on Eeva-Maria Lisko.
Tämäkin resepti sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi Superdieetti®-valmennuksen ruokavaliossa.
Lue myös: Superdieetti® vai Superdieetti® Simple?