Ylipaino sai hakeutumaan mukaan valmennukseen

Vaikka kehomme alkaisikin huomauttelemaan, ettei se voi hyvin ja että olisi aika tehdä muutos omiin elämäntapoihin, moni mieltää nämä oireet niin arkisiksi, ettei niitä tule välttämättä edes mietittyä. Näin oli myös asiakkaallamme Tytillä, joka kärsi päänsärystä, univaikeuksista ja heikentyneestä jaksamisesta.

"Olen 35-vuotias kolmen lapsen äiti ja teen istumatyötä. Säännöllistä liikuntaa en harrastanut ollenkaan ennen valmennuksen alkua. Päivän ateriat olivat leipäpainotteisia ja iltaisin maistui herkut. Iltaisin ei ollut virtaa, päätä särki ja yöunet olivat huonot."

Vaikka hän olikin vitsimielessä pyöritellyt mielessään verkkovalmennukseen lähtemistä, vaakalukeman näyttäessä ylipainoa, hän päätti toimia.

"Ystävän kanssa vuosia vitsailtiin valmennukseen lähtemisestä. Siinä vaiheessa, kun vaaka näytti ylipainoa tuli tunne, että asialle on nyt pakko tehdä jotain. Vitsi muuttui viimein todeksi ja valmennus aloitettiin yhdessä."

Bikini Challenge -valmennus yllätti positiivisesti!

Moni verkkovalmennukseen ensimmäistä kertaa osallistuva jännittää sitä, mitä uudet elämäntavat tuovat tullessaan ja onko itsestä noudattamaan ohjeita. Kuitenkin monet yllättyvät positiivisesti, kuinka helppoa valmennuksen ohjeita onkaan noudattaa, sillä ne on suunniteltu järkevästi ja normaaliin arkeen sopivaksi.

"Bikini Challenge -valmennuksen ohjeita oli yllättävän helppo noudattaa. Ystävän tuki oli varmasti suurin apu, kun yhdessä kahlattiin valmennusta läpi."

Vaikka itsellä ei lähtisikään ystävää mukaan valmennukseen, suurimmassa osassa valmennuksissamme on suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella ja jakaa kokemuksia muiden samaa tavoitetta tavoittelevien kanssa. Jos jotain kysymyksiä tai haasteita ilmenee, näihin saa apua valmentajalta.

"Suurin haaste valmennuksessa oli löytää aikaa liikunnalle. Pienet lapset ja puolison reissutyö toivat siihen oman lisänsä. Kävelylenkkejä tein työpäivän aikana ruokatunnilla ja viikonloppuisin puolison ollessa kotona. Kotitreenit tein iltaisin lasten kanssa yhdessä."

Vaikka liikunnalle olisikin toisinaan kiireisessä elämäntilanteessa vaikeaa löytää aikaa, kannattaa sitä etsiä ja käyttää mielikuvistusta sen toteuttamiseen. Liikunnalla on merkittäviä positiivia vaikutuksia hyvinvointiimme ja jo pienillä 10 minuutin liikuntapätkillä on suuri merkitys pidemmällä aikavälillä. Valmennuksiimme kuuluukin treenien ohella suositus arkiaktiivisuuden lisäämisestä.

Bikini Challenge paransi unenlaatua ja jaksamista

Kun elämäntapojaan muuttaa terveellisempään suuntaan, alkaa muutoksia huomaamaan nopeasti. Tytti huomasi ensimmäisenä muutoksen unenlaadussaan. mikä selittyy varmastikin liikunnan lisäämisellä ja terveellisen ruokavalion noudattamisella.

"Ensimmäisenä muutoksen huomasi unenlaadussa. Illalla uni tuli nopeammin ja yöllinen heräily väheni. Päivittäiset päänsäryt jäivät pois ja illalla jaksoi työpäivän jälkeen muutakin kuin maata sohvalla. Jatkuva turvotus myös väheni."

Liikunnan ilo löytyi, paino putosi ja senttejä lähti

Bikini Challengen ruokavalio perustuu terveellisiin ruoka-aineisiin sekä säännölliseen ja suositusten mukaiseen syömiseen. Ruokavalion ja treeniohjelman noudattaminen näkyy nopeasti myös kehossa.

Tytin ennen ja jälkeen kuvat Bikini Challengesta, joista huomaa kuinka hän on hoikistunut valmennuksen aikana.

Tytin ennen ja jälkeen kuvat takaapäin Bikini challenge -valmennuksesta, joista huomaa kuinka hän on hoikistunut valmennuksen aikana.

"Valmennuksen ansiosta päivittäinen herkuttelu ja napostelu jäi pois. Liikkuminen tuntuu mukavalta. Paino putosi valmennuksen aikana 4 kg ja senttejä lähti reilusti. Tärkeimmän muutoksen kuitenkin huomaa omassa voinnissa ja jaksamisessa."

Kun terveellisiä elämäntapoja alkaa noudattamaan ja huomaa, kuinka hyvin voikaan verrattuna entiseen, kannustaa tämä jatkamaan samaan malliin jatkossakin.

Tutustu nyt tehokkaaseen naisille suunnattuun Bikini Challenge® -treenivalmennukseemme ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?