"Isi sinulla on iso maha" -kommentti sai Mikon tarkastelemaan kehon tilannetta tarkemmin ja hän päätti lähteä mukaan 12-viikkoiselle SUPERDIEETTI®-valmennukseen. Lue Mikon kokemuksia valmennuksesta alta. 

Fitfarm Superdieetti-kokemuksia. Mikon muutoskuvat takaa.

Fitfarmin Superdieetti-kokemuksia. Mikon muutoskuvat sivusta.

Kokemuksia Fitfarmin Superdieetti-valmennuksesta. Mikon muutoskuvat edestä.

"Moikka! 

Kotona korona-kevättä kulutellessa 3-vuotias tyttäreni halusi ottaa kuvia puhelimellani ja siinä jouduin itsekin kuvauksen kohteeksi. Tällöin tyttäreni tokaisi sohvalle istuessani, että isi sinulla on iso maha! Tarkemmin asiaa ajateltuani olin kyllä itsekin laittanut merkille, että opiskeluvuosi oli jo aiemminkin pyöreähköön vartalooni ottanut kymmenisen lisäkiloa. Lähinnä suurin ongelma on tainnut olla makeiden herkkujen syönti. Päätin sitten siltä istumalta pienen googlailun jälkeen, että ostanpas Fitrarmin superdieetin (6.4-28.6) ja kolmen päivän päästä mentiinkin jo kohti 12 viikkoista taivalta.

Kevät meni ja kesä tuli... Nyt sitä ollaan sitten 10,6 kiloa kevyempänä menossa kohti viikon päästä alkavaa sport-valmennusta. Painon lisäksi mitoistakin huomaa jotakin tapahtuneen: reisi -4cm, lantio -7cm, rinta -6cm, hauis -1cm ja vyötärö -16cm!! 

- Mikko"

Kiinnostaako sinuakin tehokas painonpudotus? Lue lisää Superdieetistä ja lähde mukaan! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?