Laura onnistui kiireisen lapsiperhearjen keskellä

Laura kadotti otteensa terveelliseen elämäntapaan lapsensa synnyttyä. Lue Lauran kokemuksia SUPERDIEETTI®-valmennuksesta alta.

SUPERDIEETTI® kokemuksia Lauran muutoskuva takaa

SUPERDIEETTI® kokemuksia Lauran muutoskuva edestä

SUPERDIEETTI® kokemuksia Lauran muutoskuva sivusta

"Olen synnyttänyt 1,5 vuotta sitten ja raskauskilot jäivät kroppaani. Olen aina ollut urheilullinen ja syönyt terveellisesti, mutta lapsen synnyttyä minulla on ollut hukassa terveellinen ruokavalio ja treenaaminen. Kaipasin ulkopuolista tsemppiä, jotta saisin pudotettua painoa ja löytämään taas itseni sekä terveelliset elintavat. 

Olin todella tyytyväinen valmennukseen, ja sain pudotettua enemmän, mitä olin ajatellutkaan. Painon pudottaminen onnistui hyvin, vaikka taapero rytmitti päivää. Ennakoin ja tein yleensä viikon ruuat pakastimeen, jotta ruokavalio pitäisi ja aikaa riitäisi muuhunkin. Olen sitä mieltä, että aikaa kyllä löytyy lapsiperhearjestakin, jos on vain halua ja jaksamista panostaa itseensä! 

Minulla lähti painoa -8.4kg ja -10cm vyötäröltä.

-Laura"

SUPERDIEETTI®-valmennuksessa tehdään pysyviä tuloksia! Lue lisää ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?