Teini-iästä asti ylipainon kanssa kamppaillut Nina sai apua Superdieetti®-valmennuksesta

Nina sai elämäntapamuutokseen hyvän alkusysäyksen Superdieetti®-valmennuksesta. Hänen energiatasonsa tuplaantuivat terveellisen ruoan ja oikean ateriarytmin ansiosta. Lue Ninan hieno tarina kevyempään oloon. 

FITFARMin Superdieetti®-valmennukseen osallistunut Nina esittelee tuloksiaan ja kertoo kokemuksistaan

Nina esittelee upeita tuloksiaan FITFARMin Superdieetti®-valmennuksen jälkeen.

FITFARMin Superdieetti®-valmennukseen osallistunut Nina esittelee upeita tuloksiaan ja kertoo kokemuksistaan.

"Hei! Tässä muutoskuvani tänään 11.10. päättyneeltä 6 vkon Superdieetiltä.

Olen teini-iästä asti kamppaillut ylipainon kanssa. Aikuisuuden kynnyksellä sairastuin masennukseen, jonka vuoksi söin todella huonosti ja laihduin kymmenisen kiloa. Olin silloin tyytyväisempi ulkomuotooni, mutta sisäisesti en voinut hyvin ja laihtuminen ei toteutunut alkuunkaan terveellisellä tavalla. Kun aloin voida paremmin, kilot nousivat taas ryminällä takaisin.

Ennen Superdieettiä painoni oli korkeammalla kuin se on koskaan aikaisemmin ollut. Vaikka elämässäni on muuten ollut kaikki jo pitkän aikaa hyvin, ylipainoni on edelleen tuottanut minulle mielipahaa ja itsetunnon laskua. Päätin aloittaa elämäntaparemontin ja tiesin tarvitsevani hyvän alkusysäyksen sille. Halusin päästä eroon herkuttelusta ja löytää liikkumisesta ilon ja onnistumisen tunteita.

Kokemukseni Superdieetistä on ollut ihan huippu. Tärkeimpiä oppimiani asioita ovat ehdottomasti ateriarytmi ja kasvisten syöminen. Pidin siitä, että Superdieetillä ruokavalio ei ollut liian suppea vaan vaihtoehtoja oli paljon. Opin syömään paljon kasviksia, laadukasta proteiinia ja hiilihydraattia ja hyviä rasvanlähteitä. Lisäksi innostuin kuntosalilla käymisestä. Kahden koirani kanssa liikun nyt myös entistä enemmän, ja tuntuu että energiaa on entiseen verrattuna tuplasti.

Superdieetin aikana sairastuin valitettavasti kuitenkin ärhäkkään syysflunssaan, jonka takia 2 viikkoa meni liikkumisen osalta lähes "hukkaan". Pidin kuitenkin tuonakin aikana ruokavaliosta tiukasti kiinni ja paino jatkoi tippumistaan. Yhteensä kuuden viikon aikana vaakalukema keveni - 7kg. Voin suositella Superdieettiä oikein lämpimästi kaikille! Nyt jatkan eteenpäin Fitfarmin VHH-valmennuksella."

Superdieetti®-valmennuksessa keskitytään syömään oikein ja liikkumaan järkevästi. Valmennus sopii myös niille, jotka eivät pysty tai halua harrastaa liikuntaa. Lue lisää valmennuksesta ja lähde mukaan!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?