Mirandan kokemuksia FITFARMin KETO49®-dieetistä

Ennen ja jälkeen kuva. Mirandan kokemuksia FITFARMin KETO49®-ketodieetistä.

Asiakkaan ennen ja jälkeen kuva KETO49®-valmennuksen jälkeen. Kokemuksia FITFARM KETO49®-valmennuksesta.

"Hei,

Laitampa ohessa muutoskuvani Keto49 jäljiltä. Tykästyin keto49:ään ikihyviksi, koska vointini ja jaksamiseni kohenivat merkittävästi 7 viikon jakson aikana. Väsymys ja "pystyyn nukahtaminen" saivat väistyä. Positiivisena lisänä muutoksia näkyi myös puntarissa ja mittanauhalla mitattaessa. Lähtöpainoni oli 63,1 kg ja vyötärön ympärys 96 cm. 7 viikon jälkeen painoni oli 59 kg ja vyötärön ympärys 85 cm.

Mutta, olennaisinta lienee, miksi ylipäätään lähdin kokeilemaan ketoilua. Vuosi sitten kävin geenitesteissä ja tulokset näyttivät perimän osalta, että jotain on tehtävä. Geenitesteissä paljastui muun muassa perinnöllinen ns maksan "puolilla valoilla" toimiminen, mikä luonnollisesti nostatti suurta huolta. Suvussamme on ollut myös nk keskivartalon lihavuuden ongelmaa ja sen johdosta lähdin lukemaan sisäelinrasvasta. Vuoden sisällä pelkoni kasvoivat kasvamistaan, mutta pyöritin silti asiaa kauan mielessäni ennen kuin lähdin tekemään varsinaisia kokeiluja/muutoksia terveyteni eteen. Olen muutoin ollut aina ns normaalivartaloinen lukuun ottamatta vatsanseudun turvotusta ja pyöreyttä.

Vielä tammikuussa 2020 näytin, etenkin ruokailun jälkeen, raskaana olevalta. Painoni oli tuolloin noin 68 kg. Sattumusten summana intouduin tuttuni kannustamana tammikuussa - 20 "herkuttomuus haasteeseen" ja jo pelkästään tuo ko haaste sai aikaan muutoksia; paino tippui kuin itsestään muutamia kiloja reilun 3 kk:n aikana. Huvittavinta asiassa oli, etten ole ikinä kokenut olevani sokerihiiri, mutta kun asiaan ryhtyi panostamaan, niin tulin huomanneeksi, että vaikken karkkia, kakkuja tai keksejä juurikaan syö, niin taisin silti pitää jäätelöstä ja sipseistä kuitenkin aika paljon. Siltikin väsymys oli asia, joka vaivasi herkuttomuus haasteen aikana ja vielä sen jälkeen.

Keto49 oli toisin sanoen pitkän "pitäisi ja sitkun" jahkailun tulos. Olin haaveillut siitä pitkään pelkoiluni lomassa. Vaikka ketoilun kokeileminen ja aloitus antoi odottaa itseään, olen tässä hetkessä suunnattoman iloinen, että lähdin tuolle matkalle. Voin suositella tätä koko sydämestäni lämpimästi!

Itseäni kiinnostaisi kovasti lähteä mukaan kokeilemaan keto365:sta. Tällä hetkellä olen jatkanut Keto49:n ohjeita hieman soveltaen, enemmänkin VHH tyylisesti.

Kiitos vielä kerran Fitfarm!

- Miranda"

Miranda oli mukana suositulla KETO49®-rasvanpolttodieetillä. Lue lisää ja lähde mukaan! Mikäli sinulla ei ole paljon ylimääräisiä kiloja tai haluat kokeilla ketogeenistä ruokavaliota, suosittelemme silloin lempeämpää KETO365®-valmennusta


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?