SPORT™on monipuolinen valmennus, jossa tähdätään sporttiseen elämäntapaan. Kati lähti mukaan valmennukseen ja oppi syömään tarpeeksi ja rakensi itselleen arjen, joka on tasapainoinen ja terveellinen. Katso Katin muutoskuvat ja lue Katin kommentit valmennuksesta! 

Katin ennen ja jälkeen muutoskuva etupuolelta. Kati osallistui FitFarmin Sport-valmennukseen.

Katin ennen ja jälkeen kuvat sivusta. Kati osallistui FitFarmin SPORT™-valmennukseen.

Katin ennen ja jälkeen kuvat takaapäin. Kati osallistui FitFarmin SPORT-valmennukseen.

"Sportilla olen oppinut syömään riittävästi. Ruokamääriä on nosteltu foorumin kautta sitä mukaan, kun tarvetta on ollut. Oikeastaan haluan vaan näillä kuvilla kertoa, että sitä terveellistä, puhdasta ja monipuolista ruokaa ei kannata pelätä. 

Itse syön tällä hetkellä paljon, jos pääaterioiden hiilihydraatti muunnetaan perunaksi niin sitä menisi melkein 1kg/pvä. Plus tietenkin aamu-, väli-, ja iltapala. Painoa on alemmissa kuvissa 2kiloa enemmän, kuin ylemmissä. 

Sportilla olen oppinut sen elämäntavan jota haluan elää, liikkua monipuolisesti, treenata kovaa ja nauttia siitä mitä teen. Mikään ei tunnu pakkopullalta. 

Kiitos valmentaja Koistiselle tästä loistavasta kokonaisuudesta. 

Matka jatkuu kohti seuraavaa Sport valmennusta."

Ota sinäkin ensiaskel terveellisempään ja urheilullisempaan arkeen ja lähde mukaan SPORT™-valmennukseen! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?