Asiakkaan muutoskuvat ennen ja jälkeen SUPERDIEETTI-valmennuksen.

 

"Moro,

Osallistuin 13.1. alkaneeseen Fitfarmin Superdieettiin, jonka vetäjänä toimi Matias Koistinen.

Päätin alun perin hakeutua mukaan muistuttaakseni itselleni terveellisen ruokavalion perusteet ja samalla hankkiutua syksyn aikana kerätyistä kiloista eroon. Dieetti itsessään oli mukavan lyhytkestoinen ja kaikin puolin simppeli toteuttaa.

Suurimman vaikutuksen minuun teki kuitenkin Koistisen can do -asenne ja kärsivällisyys. Häneltä sainkin suurimman ahaa-elämykseni, että dieetin ei tarvitse olla itku silmäkulmassa väännettyä parsakaalia ja maitorahkaa aikojen loppuun asti, vaan että dieettiin (tai mieluumminkin elämäntapamuutokseen) mahtuu myös elämän mukanaan tuomat tapahtumat kaikkine ruokineen.

Tämä oli ensimmäinen dieetti, jossa en siis stressannut turhia. Väliin mahtui myös yksi lomaviikko, jolloin päätin hyvällä omallatunnolla syödä vapaammin dieetistä poiketen. Eipä tuo tuloksiin kyllä kauheasti vaikuttanutkaan, kunhan piti Koistisen opit mielessä!

Ohessa vielä mittaukset, jotka tein dieetin ekalla ja viimeisellä viikolla sekä erot:

VKO 1 VKO 6 Erot:

  • Vyötärö 92 cm 88 cm - 4 cm
  • Lantio 96 cm 94 cm - 2 cm
  • Reisi 58 cm 55 cm - 3 cm
  • Rinta 98 cm 93 cm - 5 cm
  • Hauis 33 cm 33 cm 0 cm
  • Paino 68.2 kg 65.5 kg - 2.7 kg

Ystävällisin terveisin,

Eemeli"

Eemeli osallistui suosittuun SUPERDIEETTI-valmennukseen, joka on auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia tehokkaassa painonpudotuksessa!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?