Katjan kokemuksia Bikini Challenge® -valmennuksesta

Katja havahtui, kun mitkään vaatteet eivät näyttäneet hyvältä hänen päällään ja sovituskopeissakin alkoi ahdistaa. Hän alkoi itse tajuamaan, kuinka hyvin oli projektissa onnistunut vasta, kun ihmiset alkoi ihmettelemään mihin puolet Katjasta oli kadonnut. Katso Katjan muutoskuvat ja lue tarina alta. 

Katjan ennen ja jälkeen kuvat FITFARMin Bikini Challenge valmennuksesta.

Katjan kuvat muutoksesta FITFARMin Bikini Challenge valmennuksen ajalta.

"Tammikuussa tulee kaksi vuotta siitä kun aloitin kesäkuntoon -projektini, jolle Fitfarmin Bikini Challenge ja Bikini Challenge Extra keväällä 2014 antoivat loppusilauksen. Olin tuolloin tammikuussa 2012 vieläkin tuhdimmassa kunnossa, mutta sattuneesta syystä kuvia ei ole tuolta ajalta, etsin siis tuhdeimmat kuvat itsestäni aloituskuviksi mitkä löysin. Havahduin, kun mitkään vanhat vaatteet eivät enää näyttäneet hyvältä päälläni ja sovituskopeissakin alkoi vain ahdistaa. Jotain oli siis tehtävä.

Nyt ihmisten kauhisteltua lähiaikoina mihin puolet minusta on hävinnyt, aloin itsekin tajuamaan että tosiaan olen tainnut projektissani jotenkin onnistua. En kumminkaan puoleen itseäni pienentänyt, mutta kuitenkin yhteensä 16 kilon verran. Mitoista sen verran voisi mainita, että esimerkiksi BC:n aikana vyötäröltä lähti 10cm. Liikuntaa vihaavasta tuli siis liikuntaa rakastava. Monethan pudottavat tämmöisen määrän lyhyemmässäkin ajassa, mutta minulle hyvä näin pikkuhiljaa :) Ja kova työntekohan salilla jatkuu, joka kerta entistäkin kovemmin!

Kiitos vielä Bikini Challengesta, se oli huippu!"

Bikini Challenge® on naisten oma verkkovalmennus, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Pian startataan uudelleen, lue lisää valmennuksesta ja lähde mukaan!

 Haluatko maksaa liikuntaeduilla?