niinan bikini challenge muutos

niina kiinteytyi bikini challengen avulla

niina sai upeita tuloksia bikini challengella lihaskasvussa ja rasvanpoltossa

"Olen ollut koko aikuisikäni kova liikkumaan, mutta vaikka liikuin paljon ja yritin syödä oikein, tuntui, että läski viihtyi liiankin hyvin tässä kropassa.

Vuonna 2014 päätin lähteä FitFarmin matkaan poikaystävän innoittamana ja sain tuolloin äärimmäisen hyviä tuloksia. Siinä sitten vedin 3 Bikini Challengea Satu Kalmin matkassa ja jatkoin vielä Bulls All Outiinkin. Koska olen kuitenkin ollut aina kova suorittajatyyppi ja kova vaatimaan itseltäni, unohdin kuunnella valmentajien ohjeita siitä miten olemme kokonaisuus ja myös henkinen stressi on kova kuormitus kropalle. Tein liikaa töitä ja lopulta paloin loppuun, koska kuormitin itseäni liikaa. 

Vuonna 2019 alussa olin valmis hyppäämään uudelleen FitFarmin kelkkaan. Valitsin lempivalmennukseni Bikini Challengen. Sain ilokseni huomata, että valmennus oli muuttunut vain entistä parempaan suuntaan. Erityisesti pidin valmennuksiin uutena tulleista mentaalihaasteista ja rentoutusvideoista, jotka todella tekivät hyvää tällaiselle suorituskeskeiselle tyypille. Valmennuksessa on myös aivan mahtavaa se, että jokainen pystyy valitsemaan omaan elämäntilanteeseensa parhaiten sopivan ruokavalion ja treeniohjelman. Bikini Challenge -valmennuksen parasta antia on kuitenkin se, että olen oppinut, että kovaa työtä on tehtävä, mutta pitää olla myös armollinen itselleen. Verenmaku suussa puurtaminen ei tuo tuloksia vaan balanssi ja positiivinen asenne. Silloin pääsee parhaisiin tuloksiin sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Tästä on tullut minulle elämäntapa ja koen, että FitFarmin matkaan lähteminen on parantanut koko elämänlaatuani. -Niina"

Niinan muutos on tulosta Bikini Challenge® -valmennuksella!

 Haluatko maksaa liikuntaeduilla?