Mikä sai sinut kaipaamaan muutosta hyvinvointiisi?

Tarinani on aika tyypillinen, miten kilot alkavat kerääntyä hiljalleen.

Harrastin ennen liikuntaa ja kävin salilla. Kun muutin toiselle paikkakunnalle työni muuttui erilaiseksi, eikä se ollutkaan enää niin fyysistä. Söin kuitenkin entiseen tapaan, enkä juurikaan liikkunut. Kilot alkoivat kipuamaan ylöspäin pikkuhiljaa. Olo tuntui väsyneeltä ja mieliala oli usein alla päin. Huomasin kaipaavani vanhaa energistä oloani. Silloin päätin, että nyt on tehtävä jotain. Tiesin, että yksin en onnistuisi.

Miksi valitsit Superdieetin?

Tutustuin moniin eri valmennuksiin mitä netistä löysin. Päädyin valitsemaan 12 viikon Superdieetin, koska asiakaspalautteet olivat hyviä. Halusin pidemmän valmennuksen, jotta saisin pysyvän muutoksen ja uudet elämäntavat jäisivät rutiiniksi.

Miltä valmennuksen aloittaminen tuntui?

Kun sain uuden ruokavalioni ajattelin, että pitääpä ruokaa syödä tosi paljon! Samalla huomasin, että omat ruokatottumukseni olivat aika retuperällä, ja enkä ollut syönyt tarpeeksi. Päivisin söin ihan liian vähän ja siksi illalla tuli helposti mässäiltyä.

Alussa ruokamäärä tuntui aika suurelta, mutta nopeasti vatsa alkoi tottumaan isompiin annoksiin. Ruokarytmin säännöllisyys auttoi siihen, ettei mielitekoja tullut entiseen tapaan.

Alussa punnitsin ruoat aika tarkasti. Ohjeet olivat selkeät ja niitä oli helppo noudattaa. Kävin kuitenkin joskus viihteellä ja ulkona syömässä koska ajattelin, että tämä ei saisi olla liian totista. Halusin oppia sellaisen elämäntavan, jota voin noudattaa myös valmennuksen jälkeen.

Mitä konkreettistä hyötyä sait Superdieetistä?

Tykkäsin siitä, että valmennuksessa oli valmiita reseptejä. Aika usein tein ruokia useammalle päivälle kerralla valmiiksi. Toisinaan kun halusin vaihtelua ruokavalioon käytin ruoka-ainemuunninta, jonka avulla pystyin vaihtamaan jonkun ruoka-aineen helposti toiseen.

Treenipuolikin sujui tosi hyvin. En ollut liikkunut pitkään aikaan ollenkaan. Kävin tekemässä kävelylenkkejä ja noudatin kotitreeniohjeita. Meillä on taloyhtiössä pieni kuntosali, joten välillä tein treenin myös siellä. Valmennuksessa tuli ohjeet niin koti- kuin salitreeniinkin. Löysin uudestaan kadoksissa olleen liikunnan ilon. Pidän siitä kiinni, että jatkossakin liikun 3-5 kertaa viikossa.

Ehdottomasti paras oppini on, että täytyy syödä! Olen myös oppinut juomaan riittävästi vettä, jonka ansiosta päänsärky on poissa. Käyn säännöllisesti verikokeissa ja veriarvoni ovat nousseet hyviin lukemiin, joten jaksaminen on parantunut selvästi. Myös lihaskunto on parantunut ja huomaan sen siitä, että fyysisessä työssäni jaksan paremmin ja en ole niin jumissa kuin ennen.

Saavutitko haluamasi tavoitteet Superdieetillä?

Olen tyytyväinen pudotettuihin kiloihin ja sentteihin. Lähtöpainoni oli 79 kiloa ja valmennuksen päättyessä 68 kiloa. Olen siis karistanut ylimääräiset 11 kiloa. Paino alkaa olemaan nyt hyvällä mallilla, mutta jatkossa haluan vielä kiinteytyä lisää.

Lantiolta on lähtenyt 12 senttiä ja vanhat työhousut, jotka eivät mahtuneet alkuvuodesta jalkaan pyörivät nyt jaloissa. Vyötäröltä on lähtenyt 12 senttiä.

Hurjasti onnea hienosta työstä ja erinomaisista tuloksista! Onko edessä jo uusia tavoitteita, joita haluat jakaa muille inspiraatioksi?

Seuraavaksi jatkan lihaskunnon kasvattamista ja aloitan Supermimmi-valmennuksen. Vinkiksi elämäntapamuutostapohtiville, että mitä nopeammin aloitat sen parempi. Itsestään tilanne harvoin korjaantuu. Suosittelen lämpimästi Superdieettiä, sillä valmentajat ovat tosi ammattitaitoisia.

 

TUTUSTU SUPERDIEETTI-VALMENNUKSEEN 

 

 Haluatko maksaa liikuntaeduilla?