"Olin treenannut jo pari vuotta enemmän ja vähemmän aktiivisesti ennen valmennusta, loppuajan vähemmän aktiivisesti, mikä myös näkyi ja tuntui. Tästä johtuen keräsin kiloja hitaasti mutta varmasti ja en lopulta enää viihtynyt vartalossani. Ystäväni suositteli minua kokeilemaan FitFarmin valmennuksia ja minun ensimmäinen Bikini Challenge -matkani alkoi kuin alkoikin tammikuussa 2019. Aloitin Shape Upilla, tavoitteena oli saada nesteet liikkeelle (ainakin sen -5 kg painosta pois) ja rakastua itseeni uudelleen.

Nyt, 9 viikkoa myöhemmin painoa on lähtenyt n. 8 kg! Ei turvota, tunnen itseni taas upeaksi ja elinvoimaiseksi; niin sisältä, kuin ulkoa. Iso plussa myös mentaalihaasteista, ne ovat ehdottomasti auttaneet minua kasvamaan ihmisenä ja oppimaan minua tuntemaan itseni paremmin. Kiitos tästä kuuluu myös upealle Satulle ja kannustavalle ryhmälle! -Anna"

Anna osallistui Bikini Challenge® -valmennukseen.


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?