Teemu Lemmettylä on liikuntatieteen maisteri ja tohtoriopiskelija. Kestävyysurheilusta Teemulla on taustaa lapsesta asti. Lajivalikoimaan juoksun lisäksi kuuluvat triathlon ja hiihto. Triathlonissa Teemulla on takana 10 vuotta kestänyt kansainvälinen ammattilaisura, joka sittemmin on vaihtunut monipuoliseen kilpailemiseen erilaisissa kestävyysurheilun klassikko extreme-tapahtumissa, kuten Norseman ja ÖtillÖ. 

RUN:ssa Teemu on toiminut valmentajana vuodesta 2015 lähtien. Aiempaa valmennustaustaa Teemulla on kuitenkin vuosituhannen alusta. Teemu on valmentanut juoksijoiden lisäksi lisäksi triathlonisteja, hiihtäjiä ja pyöräilijöitä, sekä eri ultra- ja extreme-kestävyyslajien urheilijoita. 

Valmentajana Teemu haluaa huolehtia valmennettavien tasapainoisesta valmentamisesta. Teemun omalla uralla on ollut poikkeuksellisen vähän vammoista aiheutuvia katkoksia lajien vaativuudesta huolimatta. Tätä samaa tavoitetta Teemu haluaa viedä omassa valmennuksessaan eteenpäin. “Onnistuneiden harjoituspäivien määrä ratkaisee kuitenkin lopulta!” on Teemun motto!  Oikein rytmitetyt ohjelmat ja tasapainoinen huolehtiminen lihaskunnosta ja ruokailuista ovat avain onnistumiseen.

Akateeminen koulutus biomekaanista tarjoaa hyvän pohjan ymmärtää liikkumiseen liittyviä haasteista ja opettaa liikkumaan teknisesti oikein ottaen huomioon yksilölliset tarpeet ja rajoitukset. Hyvä tekniikka on tärkeää jokaisen liikkujan kehityksen kannalta, koska sen avulla saadaan enemmän irti kohonneesta kunnosta ja hyvä tekniikka takaa myös enemmän terveitä harjoituspäiviä ehkäisemällä turhia rasitusvammoja. Haluatko maksaa liikuntaeduilla?