Valmennussivut

Unelmista totta


FitFarm sai alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Gustafsberg ja Jari Mentula päättivät aloittaa yhteisvalmennukset. FitFarm tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia valmennuksia niin verkossa kuin henkilökohtaisestikin. Yrityksessä työskentelee useita maan parhaita hyvinvoinnin ammattilaisia, joista jokainen on tarkkaan valittu ja koulutettu tehtäväänsä.

Aloittelijoiden ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, sillä tiimi on tottunut tekemään töitä myös vasta-alkajien ja merkittävästi ylipainoisten kanssa. Myöskään iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Kovaa treeniä ja teräskuntoa hakeville konkareille taas suunnitellaan sellaiset ohjelmat, että tulokset puhukoon puolestaan.

Verkkovalmennuksistamme löytyy sopiva valmennus jokaisen tavoitteisiin! Verkkovalmennukset eivät ole pelkkiä verkon kautta jaettavia ohjelmia, vaan tiimimme on tukenasi koko valmennuksesi ajan ja tarvittaessa ohjelmia muokataan sinun edistymisesi mukaan aktiivisen kysymysfoorumin kautta. Verkkovalmennuksissamme sinulla on myös lisäpalveluna mahdollisuus ostaa henkilökohtaisia valmentajantapaamisia, jotta saat valmennuksestasi kaiken hyödyn irti turvallisesti, tehokkaasti ja edullisesti!

Verkkovalmennuksen aikana voit myös ostaa koulutetuilta personal trainereiltamme ohjattuja treenejä usealta eri paikkakunnalta. Ohjatut treenit auttavat sinua oppimaan tekniikat turvallisesti ja saamaan kaiken irti treeneistäsi! Varaa treenisi joko yksin, kaksin tai vaikka ryhmässä!

FitFarmin valmentajia on ympäri Suomea, joten sijainti ei ole este valmennuksen aloittamiselle kunhan asenne on kunnossa! Tervetuloa mukaan Suomen parhaaseen tiimiin!
FitFarmin HOME ja Tehostartti valmentaja Tuulia Virta.

Tuulia Virta

Moikka! Mä olen Tuikku. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja (AMK) ja toimin valmentajanasi. Liikunta on aina ollut iso osa elämääni ja olen työskennellyt liikunta-alalla monipuolisesti yli 11-vuoden ajan. Olen energinen ja positiivinen ilmestys, jonka ilo tarttuu sinuunkin.

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva. Minulla on aito halu auttaa ja jakaa osaamistani niin, että sinä saavutat tavoitteesi. Hienointa on, kun tavoitteisiin päästään ja saadaan onnistumisia.

Autan sinut pääsemään liikkeelle pienin askelin ja samalla löytät liikunnan ilon, sekä energiaa arkeen. Taistellaan yhdessä houkuttelevaa kotisohvaa vastaan!

Lähde mukaan valmennukseen ja etsitään kipinää liikunnalliseen arkeen ja hyvään oloon. Sinä pystyt!
FitFarmin Alpha X-valmennuksen valmentaja Kari Järvinen.

Kari Järvinen

Pitkä, vahva kokemus ja polte treenaamiseen johti Karilla ammattiin asti.
Kari tykkään treenata erittäin kovaa ja tarkasti, treeneissä painottaen liikkeiden puhtautta ja perustekniikkaa, lepoa unohtamatta. Salilla tuttua on myös voimailu, joka vaihtui lopulta kehonrakennukseen. Karin harrastuksiin kuuluu vahvasti myös kamppailulajit.
Alpha X tiimi

Alpha X tiimi

Mikko ja Juha

Mikko ja Juha

HOME by Jutta tiimi

HOME by Jutta tiimi

HOME by Jutta -tiimi auttaa sinua löytämään liikkumisen ilon ja treenaamaan moninpuolisesti ja tehokkaasti kotona.
Saila Hilvola

Saila Hilvola

Saila Hilvola on energinen ja tsemppaava valmentaja, jonka intohimona on jakaa hyvinvoinnin ilosanomaa eteenpäin. Tarpeen tullen Saila osaa olla vaativa ja haastaa sinut ylittämään rajojasi. Entiselle opettajalle tyypilliseen tapaansa Saila pyrkii aina löytämään ongelmiin ratkaisun ja kouluttautuu jatkuvasti lisää laajentaakseen tietotaitoaan. Sailalla itsellään on monipuolinen urheilutausta, lentopalloilijasta aina fitnessurheilijaksi asti.
Bikini Fit Team

Bikini Fit Team

Satu Kalmi toimii Bikini Fit in 30 Days™ -valmennuksen vastuuvalmentaja ja laatii kaikki käytössäsi olevat treeniohjelmat ja ruokavaliot. Lisäksi Satu on tukenasi Facebook-liveissä ja tsemppaa sinua Facebook-ryhmässä koko valmennuksesi ajan. Foorumilla kysymyksiisi vastaa asiantunteva Bikini Fit Team, jolta saat vastaukset nopeasti ja täsmällisesti juuri sinua askarruttaviin asioihin. Näin valmennuksesi sujuu ja saat parhaan avun valmennuksesi tueksi!
Toni Kyllönen

Toni Kyllönen

Toni on tamperelainen ammattisotilas ja personal trainer. Hänen pääsääntöinen työnsä on ollut viimeiset 10 vuotta Puolustusvoimilla. 10 vuoteen mahtuu monta erillaista tehtävää, joista high lightina kolme kriisinhallinta tehtävää lähi-idässä.

Treenitaustaa Tonilla on yli 13 vuoden ajalta, joista viimeiset kolme vuotta Bullin valmennettavana, kehonrakennuskilpailut tavoitteena. Aiemmin Toni on harrastanut jääkiekkoa, salibandyä sekä thainyrkkeilyä. Urheilu on ollut aina iso osa Tonin elämää.

Valmentajana Toni vaatii paljon, mutta ei mitään mitä ei itse pystyisi tekemään.

Miten valmennus toimii?

Miten valmennus toimii?

Saat kaiken valmennuksen materiaalin käyttöösi käyttäjätunnuksellasi sekä salasanallasi valmennusjärjestelmässä
 https://online.fitfarm.fi/ 

Materiaaleja ei lähetetä sähköpostitse, vaan ne näkyvät tunnuksillasi järjestelmässä valmennuksesi ajan.

Ohjeet tulevat näkyville valmennuksen alkamista edeltävään perjantaihin mennessä ja ovat näkyvissä valmennuksen ajan, sekä kaksi viikkoa valmennuksen päättymisen jälkeen.

Valmennuksen aikana saat tallennettua ohjelmat omalle koneellesi tai tulostettua, videoita ja äänitteitä lukuunottamatta. Tallenna ohjelmat valmennuksen aikana, koska ne eivät ole saatavilla enää jälkikäteen.

Valmennus on ostettavissa kaksi viikkoa virallisen alkamispäivän jälkeen.

Valmennuksen ohjeiden julkaisemisen myötä aukeaa myös foorumi, jossa pääset keskustelemaan muiden valmennuksessa olevien kanssa. Kysymys- ja vastauspalvelu toimii myös foorumilla aktiivisena valmennuksen aloituspäivästä alkaen koko valmennuksen ajan. 

Mikäli liityt valmennukseen alkamispäivän jälkeen, saat käyttöösi koko valmennuksen aikaiset ohjeet. Foorumin kysymyspalsta on kuitenkin auki vain valmennuksen virallisen keston ajan.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä info@fitfarm.fi

Huom! Maksamalla valmennusjakson liityt kyseiseen valmennusryhmään mukaan.
Maksua ei palauteta eikä valmennusta voi vaihtaa.

Valmennuksessa saatavat ohjeet on laadittu sinun henkilökohtaiseen käyttöösi ja ohjeiden luovuttaminen mukaan lukien julkaiseminen blogissa tai muussa sähköisessä mediassa, on ehdottomasti kielletty.

Jarkko Welling

Jarkko Welling

Fysiikkavalmentaja Jarkko Wellingillä on yli 30 vuoden kokemus painonnostosta nostajana ja valmentajana. Jarkko laittaa kaiken osaamisensa peliin auttaakseen asiakkaat huippukuntoon.

Jarkko on valmentanut uransa aikana useita painonnostajia ja tälläkin hetkellä hän on painonnoston nuortenmaajoukkueen vastuuvalmentaja. Jarkko on myös toiminut fysiikkavalmentajana kymmenissä eri lajeissa sekä yksilö- että joukkueurheilussa.

Valmennusta Jarkko tehnyt jo 90-luvun alkupuolelta ja vuosien varrella hän on kouluttautunut sekä painonnostovalmentajana että fysiikkavalmentajana. Tällä hetkellä Jarkko opiskelee Varalan urheiluopistolla ammattivalmentajaksi. 

Painonnostourallaan Jarkko saavutti enemmän aikuisten SM-mitaleja kuin yksikään toinen miesnostaja Suomessa on saavuttanut. Maajoukkue-edustuksia löytyy lukuisia joka ikäluokassa ihan pojista aina masterseihin asti. Paras saavutus EM-kisoissa oli kahdeksas sija ja masters-tasolla MM-hopea. Suomen- ja Pohjoismaidenennätyksiä löytyy iso läjä joka ikäluokassa. Ennätykset ovat tempaus 122,5 ja työntö 155 oman painon ollessa noin 65-68 kg.

  Jutta Larm

  Jutta Larm

  Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta. Jutta on esimerkillään kannustanut jo satoja tuhansia ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja ja omia unelmiaan.

  Jutta kiertää luennoimassa tapahtumissa ja seminaareissa ympäri Suomen.

  Erityisen lähellä Jutan sydäntä ovat Mielen Päällä -retriitit, joita hän on järjestänyt muun tiimin kanssa vuodesta 2016 kiireisen elämäntapamme vastapainoksi.

  Luento- ja yhteydenottopyynnöt info@fitfarm.fi kautta.

  Sini Lehtonen

  Sini Lehtonen

  Sini on koulutukseltaan fysioterapeutti, personal trainer ja kaikkea siltä väliltä. Hän hoitaa All Outin juoksevia asioita, vetää ryhmä- ja poseeraustreenejä, häärii tapaamisissa, organisoi ja osaa auttaa melkein kaikessa. Ongelmatapauksissa voit aina ottaa yhteyttä sini@fitfarm.fi.
  Mirka Vikman

  Mirka Vikman

  Varalan Urheiluopistossa käydyn liikuntaneuvojan ja personal trainerin opintojen lisäksi Mirka on kouluttautunut Spartan Academyn Bodyweight -traineriksi, kahvakuulaohjaajaksi, voimavalmentajaksi ja Toiminnallisen harjoittelun Personal Traineriksi. Luonteeltaan Mirka on iloinen, helposti lähestyttävä ja tsemppaava persoona. Valmentajana hän haluaa kannustaa sinua löytämään energisen ja hyvinvoivan olon monipuolisen treenin, riittävän levon ja terveellisen ravinnon avulla!
  FitFarmin FitMama-valmentaja Heini Rentto.

  Heini Rentto

  Heini on liikuntaneuvoja ja personal trainer, joka on jo vuosien ajan auttanut lukuisia äitejä voimaan paremmin. Heinille on tärkeää terveen kehon lisäksi myös mielen hyvinvointi ja siksi hän on kouluttautunut Mind Coach® Certified trainer-stressivalmentajaksi sekä Positive Psychology Practitioneriksi. Itsekin äitinä, Heini ymmärtää hyvin lapsiperheiden arjen haasteita ja sen, että hyvinvoiva äiti on koko perheen etu.
  Fitmama®-valmentaja, Bailamama-terveysliikuntakonseptin kehittäjä Maija Kiljunen.

  Maija Kiljunen

  Maija Kiljunen on fysioterapeutti, Fitmama-valmentaja ja Bailamama-terveysliikuntakonseptin kehittäjä. Maija on erikoistunut lantionpohjalihasten toimintahäiriöihin ja kuntouttamiseen sekä naisten valmentamiseen.
  Hannes Hyvönen

  Hannes Hyvönen

  Hanneksen urheilutausta juontuu pitkälti jääkiekon parista. Hannes pelasi jääkiekkoa 3-vuotiaasta 37-vuotiaaksi melkein päivittäin. Ammattiura kesti 18 vuotta, jonka aikana Hannes voitti 3 suomenmestaruutta, 1 KHL-mestaruuden ja MM-pronssia 2008. Pelipaikkona ovat toimineet mm. Liiga, SHL, KHL, Sveitsin Liiga, AHL ja NHL.
  Uran jälkeen Hannes on jatkanut treenaamista ja omien rajojen kokeilemista monipuolisesti. Hannes valmistui Personal Traineriksi vuonna 2017.
  Treenimetodit Hannes on poiminut matkan varrelta eri liigoista ja valmentajilta. Samalla hän on kehittänyt omia metodejaan harjoitteluun.
  Hanneksen treenimetodeista tärkein on peräänantamattomuus: jos harjoittelussa ei ole verta, hikeä, tuskaa, kyyneliä niin ei kehity tai pääse tavoitteeseen. Valmentajana Hannes on vaativa, kärsivällinen, motivoiva ja avoin muutoksille.  Tyyliin ei kuulu huutaminen tai ruoskiminen, vaan Hannes pyrkii puhumalla motivoimaan ja kannustamaan.
  Juha Mentula

  Juha Mentula

  Juhalla on noin kaksikymmentä vuotta painoharjoittelua takana. Kilpauran on lähinnä voimanoston puolella, jossa ensimmäiset kisat Juha kävi seitsemäntoistavuotiaana. Viimeisimmät kisat Juha kävi vuonna 2012, jonka jälkeen hän opetteli hetken aikaa jenkkifutiksen saloja. Kehonrakennuslavalle Juha asteli vuonna 2017 raskaassa sarjassa. Valmentamiseen Juha tuo erikoisosaamisensa, eli asenteensa kovaan treenaamiseen! Juhan vahvuus on tietenkin voimavalmennuksessa ja eri liikkeiden tekniikoiden hiomisessa. Tämä koskee muitakin liikkeitä kuin vain kyykkyä, penkkiä ja vetoa. Monia eri kikkoja ja jippoja on tarttunut Juhan hihaan näiden vuosien aikana treenaamisesta ylipäätään!
  Markus Koivula

  Markus Koivula

  Markus Koivula on pitkän linjan fitness-urheilija, jonka laji on Men’s Physique. Hän on kilpaillut aina kansainvälisellä tasolla asti, ja kisoista parhaimpana saavutuksena on tällä hetkellä SM-kisojen toinen sija vuodelta 2017. Koulutukseltaan Markus on Suomen Fitnessurheiluliiton virallinen fitnessvalmentaja sekä Personal Trainer ja urheiluhieroja. Tällä hetkellä hän treenaa tavoitteenaan jonain päivän saavuttaa Men’s Physique –ammattilaisuus. 
  Mikko Korpeinen

  Mikko Korpeinen

  Valmentaja Mikko Korpeinen tarjoaa monipuolisen ja pitkän osaamisensa asiakkaiden käyttöön kaikessa salitreeniaamiseen, voimavalmennukseen, voimanostoon ja voimaharjoitteluun sekä ruokavalioihin liittyvissä asioissa!

  Mikko on valmentanut henkilökohtaisesti yli tuhat ihmistä kohti tavoitteitaan, tuhansia ihmisiä verkkovalmennusten kautta sekä kymmeniä yrityksiä kohti parempaa hyvinvointia.

  Mikolla on monipuolinen liikunta-alan koulutus. Mikko on opiskellut kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi jo vuonna 2008 ja lisäksi hän on suorittanut jatko-opiskeluja, mm. Certified Mindcoach Trainer 2016 ja motivaatiovalmentaja 2017.

  Viimeisen kuluvan vuosikymmenen aikana Mikko on saavuttanut lukuisia Euroopan ja maailman mestaruuksia (GPC, WABDL) voimanoston ja maastavedon kilpailuissa.

   Teemu Lemmettylä

   Teemu Lemmettylä

   Teemu on koulutukseltaan Liikuntatieteiden maisteri. Teemulla on 30 vuoden kokemus kestävyyslajeista ja 15 vuoden kokemus valmentamisesta. Teemun oma laji on triathlon, mutta hän on vahvasti tekemisessä myös muiden kestävyyttä vaativien lajien kanssa. 
   Satu Kalmi

   Satu Kalmi

   Satu Kalmi on Bikini Challenge valmennuksen luoja sekä päävalmentaja ja hän on valmentanut tuhansia naisia kohti unelmien Bikini kroppaa. Satu on valmentanut vuodesta 2010 keskittyen pääasiassa naisten valmentamiseen. Sadulla on myös kilpaurheilutaustaa voimanostosta sekä body fitneksestä.
   Satu Kalmi

   Satu Kalmi

   Satu Kalmi on Bikini Challenge valmennuksen luoja sekä päävalmentaja ja hän on valmentanut tuhansia naisia kohti unelmien Bikini kroppaa. Satu on valmentanut vuodesta 2010 keskittyen pääasiassa naisten valmentamiseen. Sadulla on myös kilpaurheilutaustaa voimanostosta sekä body fitneksestä.
   Jari

   Jari "Bull" Mentula

   Teamin päävalmentaja ammattikehonrakentaja Bull on Suomen kokenein fitness- ja kehonrakennusvalmentaja. Bullin tieto treenaamisesta, ravinnosta ja lisäravinteista on kiistaton. Valmentajana Bull on vaativa, mutta hänen ohjeillaan pääsee varmasti haluttuihin tuloksiin. Päävalmentajan tehtävä on myös ratkaista ongelmat, joita mahdollisesti valmennusjakson aikana valmennettavalle ilmenee.

   Matias Koistinen

   Matias Koistinen

   Matias Koistinen on valmentanut urallaan jo tuhansia ihmisiä kohti parempaa kuntoa ja terveellisempää elämää. Matias kouluttautuu jatkuvasti monipuolisesti, jotta hänen valmennusosaamisensa ja tietonsa olisivat ajantasalla. Matiaksella on itsellään kova urheilutausta niin salilla kuin kamppailulajienkin saralla.
   Meillä voit maksaa

   Meillä voit maksaa

   Maksutavat Klarna osamaksu Edenred E-passi sporttipassi smartum paytrail eazybreak

    

   ePassi

   1. Lataa ePassin maksuton mobiilisovellus omasta sovelluskaupastasi.
   2. Kirjaudu sovellukseen ePassin käyttäjätunnuksillasi.
   3. Klikkaa ”Valitse toimipiste” -painiketta.
   4. Valitse ennakkoon annettu palvelun hinta ja paina ”Jatka” -painiketta. (Osaveloitukset info@fitfarm.fi kautta! Ohjeet alla.)
   5. Vahvista maksu liu’uttamalla nuolta oikealle.
   6. Saat rekisteröintikoodin, jolla pääset lunastamaan valmennuksen verkkokaupastamme. Ohjeet lunastukseen alla.

   Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta, voit tehdä maksun myös tekstiviestillä:

   Lähetä tekstiviesti numeroon 050 902 3456
   Tekstiviestin sisältö: Valmennuksen ePassi-koodi välilyönti summa
   Esim. 38220 123, katso valmennuksen ePassi-koodi alta taulukosta.
   HUOM! Osaveloitukset info@fitfarm.fi kautta! Ohjeet alla.
   Saat rekisteröintikoodin, jolla pääset lunastamaan valmennuksen verkkokaupastamme. Ohjeet lunastukseen alla.

   Saat rekisteröintikoodin, joka täytyy lunastaa verkkosivuillamme seuraavasti:

   1. Klikkaa valmennus ostoskoriisi ja siirry ostoskoriin.
   2. Lisää saamasi rekisteröintikoodi tuotteen alapuolella olevaan kohtaan ”kuponkikoodi”. Klikkaa ”Käytä kuponki” Ostoskori laskee Sporttipassimaksun välittömästi ostoksesi loppusummasta pois.
   3. Valitse siirry kassalle.
   4. Täytä tietosi ja kirjaudu sisään tunnuksillasi. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit tässä kohtaa luoda itsellesi tunnukset. 
   5. Hyväksy toimitusehdot ruksilla ja klikkaa ”Lähetä tilaus”

   Vietyäsi tapahtuman loppuun järjestelmä liittää sinut mukaan valmennusjaksolle. Kun valmennusjakson materiaalit on julkaistu löydät ne käyttäjätunnuksellasi sekä salasanallasi valmennusjärjestelmästämme https://online.fitfarm.fi/ Materiaalit julkaistaan valmennuksen alkamispäivää edeltävän torstain aikana.

   Mikäli ongelmia ilmenee, ota yhteyttä info@fitfarm.fi

   Halutessasi ostaa valmennuksen ePassilla, mutta saldosi riittää vain osasuoritukseen tai sinulla on alekoodi, ota yhteyttä info@fitfarm.fi ja kerro seuraavat tiedot:

   1. Haluamasi valmennusjakso
   2. ePassiltasi veloitettava summa
   3. Puhelinnumero, joka on rekisteröity ePassipalveluun ja jolta veloitus voidaan tehdä.
   4. Sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt FitFarmin sivuille (osamaksua varten täytä täydellinen laskutusosoite)
   5. Teemme lunastuksen puolestasi ja ohjeistamme sinua valmennukseen liittymisessä. Huomaathan, että teemme veloituksen tässä tapauksessa käsin, joten koodin lähetyksessä saattaa olla pieni viive.

    

   Valmennus

    

   ePassi-koodit

    

   Alpha

    

    

    

   Bikini Challenge

    

    

    

    

   Smartum-maksaminen

   Näin ostat Saldolla:

   1. Löydät valmennuksen Smartum Polku- sivustolta täältä.

   2. Valitse oikea valmennus sivuston oikeasta reunasta ja suorita maksu.

   3. Kuitti ostosta tulee sähköpostiin sinulle sekä meille. Saatuamme tiedon ostostasi toimitamme sinulle koodin, jolla voit lunastaa valmennuksen verkkokaupastamme. Huomaathan, että toimitamme koodin sinulle käsin, joten koodin lähetyksessä saattaa olla pieni viive. Olethan siis ajoissa liikkeellä halutessasi maksaa valmennuksesi Smartumilla.

   Saatuasi meiltä koodin valmennuksen lunastamiseen toimi seuraavasti:

   1. Klikkaa valmennus ostoskoriisi ja siirry ostoskoriin.
   2. Lisää sähköpostilla saamasi koodi kassalla kohtaan ”kupongin koodi” ja klikkaa ”Käytä kuponki” Ostoskori laskee Smartum- maksun ostoksesi loppusummasta pois jatkettuasi eteenpäin.
   3. Täytä tietosi ja kirjaudu sisään tunnuksillasi. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit tässä kohtaa luoda itsellesi tunnukset.
   5. Hyväksy toimitusehdot ruksilla ja klikkaa ”Lähetä tilaus”.

   Vietyäsi tapahtuman loppuun järjestelmä liittää sinut mukaan valmennusjaksolle. Kun valmennusjakson materiaalit on julkaistu löydät ne käyttäjätunnuksellasi sekä salasanallasi valmennusjärjestelmästämme https://online.fitfarm.fi/ Materiaalit julkaistaan valmennuksen alkamispäivää edeltävän torstain aikana.

   Mikäli ongelmia ilmenee, ota yhteyttä info@fitfarm.fi

   Halutessasi ostaa valmennuksen Smartumilla, mutta saldosi riittää vain osasuoritukseen, tai sinulla on alennuskoodi:

   1. Siirry FitFarmin Smartum Polku- sivustolle tästä.

   2. Syötä sivuston oikeassa reunassa olevaan Verkkomaksu kohtaan summa, jonka haluat valmennuksesta maksaa Smartumillasi.

   3. Kirjoita ”viesti tai viitenumero” -kenttään valmennusjakso, johon haluat liittyä.

   4. Kuitti ostosta tulee sähköpostiin sinulle sekä meille. Saatuamme tiedon ostostasi toimitamme sinulle koodin, jolla saat maksuasi vastaavan summan alennusta valmennusjaksosta verkkokaupassamme. Huomaathan, että toimitamme koodin sinulle käsin, joten koodin lähetyksessä saattaa olla pieni viive. Olethan siis ajoissa liikkeellä halutessasi maksaa valmennuksesi Smartumilla.

    

   Liikuntasetelit

   Valmennukset, jotka sisältävät liikuntaa, voi maksaa Smartumin / Edenredin liikuntaseteleillä. Setelit voi lähettää FitFarm / Laskutus, Aleksis Kiven katu 24 B 23-24, 33200 Tampere.

   Setelit kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen valmennuksen alkua, jotta ne ehtivät perille ja ehdimme laittaa lunastusohjeet sähköpostiisi. Kirjeessä tulee mainita haluamasi valmennusjakso sekä oma nimi ja sähköpostiosoite. Sohjeet valmennuksen lunastukseen sähköpostiisi heti kun setelit ovat tulleet perille.

    

   EdenRed

   1. Etsi FitFarm käyttöpaikkahausta täällä: https://edenred.fi/fi/kayttopaikkahaku/# tai MyEdenred -sovelluksen haun kautta
   2. Suorita maksu haluamallasi summalla, koko valmennuksen maksu tai osasuoritus
   3. Ota tapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se meille info@fitfarm.fi ja kerro mihin valmennusjaksoon haluat maksun käyttää.
   4. Tarkistamme maksutapahtuman ja toimitamme sinulle koodin, jolla saat valmennuksesta maksuasi vastaavan summan alennusta verkkokaupastamme sekä ohjeet valmennuksen lunastamiseen.

    

   Eazybreak

   Eazybreak sovelluksella:

   1. Etsi FitFarm sovelluksesta, vahvista setelin arvo ja valitse Maksa.
   2. Ota tapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se meille info@fitfarm.fi ja kerro mihin valmennusjaksoon haluat maksun käyttää.
   3. Tarkistamme maksutapahtuman ja toimitamme sinulle koodin, jolla saat valmennuksesta maksuasi vastaavan summan alennusta verkkokaupastamme sekä ohjeet valmennuksen lunastamiseen.

   Tekstiviestillä:

   FitFarmin toimipaikkakoodi on Z763 

   1. Lähetä toimipaikkakoodi ja haluamasi summa tekstiviestillä numeroon 18171 (esim. Z763 49.00)
   2. Ota tapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se meille info@fitfarm.fi ja kerro mihin valmennusjaksoon haluat maksun käyttää.
   3. Tarkistamme maksutapahtuman ja toimitamme sinulle koodin, jolla saat valmennuksesta maksuasi vastaavan summan alennusta verkkokaupastamme sekä ohjeet valmennuksen lunastamiseen.

   LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ