Kuumat aallot -valmennuksessa naisia valmentaa ammattitaitoinen tiimi.

Jutta Larm

Jutta on työskennellyt hyvinvointialalla omien sanojensa mukaan "ikuisuuden". Kuumat aallot -valmennuksen myötä hän on todella innoissaan päästessään tukemaan kanssasiskoja tässä valmennuksessa.

Sunneva Sjögrén

Sunneva on äiti, yrittäjä ja LCF Life Coach -valmentaja. Hänen intohimonsa on kaikenikäisten naisten itsetunnon kohotus ja positiivinen viestintä. Sunneva on vuosien varrella työssään Miss Suomi -kilpailun parissa valmentanut ja ohjannut lukuisia naisia löytämään omat vahvuudet sekä etenemään urallaan. Hänen ydinosaamistaan on ehdottomasti muiden kannustaminen ja mentaalivalmennus. 

Katja Kivijärvi

Katja tekee töitä sekä joogaopettajana että lentokoneen purserina. Työmatkoillaan eri puolilla maailmaa joogamatto on kulkenut hänen mukanaan jo vuosia, joten jooga on sitä kautta erottamaton osa hänen elämäänsä sekä töissä että kotona. Katja on harrastanut joogaa säännöllisesti jo yli kymmenen vuoden ajan ja ohjannut tunteja yli kuusi vuotta. Hänen ohjaustyylinsä on hyvin salliva ja lempeä, heijastaen vahvasti Katjan omaa persoonallisuuttaan.

Maija Kiljunen

Maija on naisten valmentamiseen erikoistunut fysioterapeutti. Lantionpohjalihaksista puhuminen ja niiden harjoittelu saa Maijan innostumaan aina vaan uudelleen. Tämä tärkeä lihasryhmä kirvoitti Maijaa suunnittelemaan naisille jopa oman lantionpohjalihasten treenikonseptin, Bailamaman.

Oli tavoitteesi lihasmassan kasvattaminen, rasvanpoltto tai ihan vaan parempi kunto, toivotamme sinut tervetulleeksi Bikini Challenge® -valmennukseen!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?