Saat kaiken valmennuksen materiaalin käyttöösi käyttäjätunnuksellasi sekä salasanallasi valmennusjärjestelmässä
 https://online.fitfarm.fi/ 

Materiaaleja ei lähetetä sähköpostitse, vaan ne näkyvät tunnuksillasi järjestelmässä valmennuksesi ajan.

Ohjeet tulevat näkyville valmennuksen alkamista edeltävään perjantaihin mennessä ja ovat näkyvissä valmennuksen ajan, sekä kaksi viikkoa valmennuksen päättymisen jälkeen.

Valmennuksen aikana saat tallennettua ohjelmat omalle koneellesi tai tulostettua, videoita ja äänitteitä lukuunottamatta. Tallenna ohjelmat valmennuksen aikana, koska ne eivät ole saatavilla enää jälkikäteen.

Valmennus on ostettavissa kaksi viikkoa virallisen alkamispäivän jälkeen.

Valmennuksen ohjeiden julkaisemisen myötä aukeaa myös foorumi, jossa pääset keskustelemaan muiden valmennuksessa olevien kanssa. Kysymys- ja vastauspalvelu toimii myös foorumilla aktiivisena valmennuksen aloituspäivästä alkaen koko valmennuksen ajan. 

Mikäli liityt valmennukseen alkamispäivän jälkeen, saat käyttöösi koko valmennuksen aikaiset ohjeet. Foorumin kysymyspalsta on kuitenkin auki vain valmennuksen virallisen keston ajan.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä info@fitfarm.fi

Huom! Maksamalla valmennusjakson liityt kyseiseen valmennusryhmään mukaan.
Maksua ei palauteta eikä valmennusta voi vaihtaa.

Valmennuksessa saatavat ohjeet on laadittu sinun henkilökohtaiseen käyttöösi ja ohjeiden luovuttaminen mukaan lukien julkaiseminen blogissa tai muussa sähköisessä mediassa, on ehdottomasti kielletty.Haluatko maksaa liikuntaeduilla?