08.11.2020 1 min lukuaika

Herkullinen fetalohi-resepti

Ainekset:

  • lohifileetä
  • Apetina 3% -juustokuutioita
  • kapriksia
  • loraus sitruunamehua
  • rouhaus suolaa
  • rouhaus sitruunapippuria

Valmistusohje:

Muussaa haarukalla juustokuutiot ja kaprikset leikkuulaudan päällä. Puserra joukkoon loraus sitruunamehua ja ripauta mausteet. Sekoita haarukalla tahnaksi.

Tee lohipalaan veitsellä viilto ja levitä viilto käsin taskuksi. Työnnä tahna lohen taskuun ja paista lohi kypsäksi joko uunissa (175’C, noin 15 minuuttia) tai grillissä. Tai miksei pannullakin tietenkin.

Nauti ruokavaliosi mukaan pastan tai vaikka nopeasti oliiviöljytipassa pannulla freesatun tuorepinaatin seurana.

Reseptin on laatinut Eeva-Maria Lisko.

Tämä resepti käy erinomaisesti esimerkiksi VHH-, Superdieetti®-, ja Bikini Challenge® -valmennusten ruokavalioihin. Terveellinen ruoka voi olla myös erittäin herkullista!


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!